Tutorial : Download Video Youtube Tanpa Downloader

Kali ni dila kembali menulis blog dengan memulakan tutorial untuk memudahkan korang download video di Youtube tanpa menggunakan apa-apa aje Downloader.
Caranya mudah sahaja..jom dila share caranya...

First korang bukak dulu Youtube, then search video apa yang korang nak download tu..


Dah bukak? Okey sekarang korang copy link (Ctrl+c) dekat tempat dila higlightkan biru seperti gambar di atas...

Now,korang dikehendaki untuk tekan "LINK"
Next step ?? Okey tengop gambar rajah kat bawah..
dila dah siap labelkan semua...


Lepas dah tekan start tu...dia akan keluar page lain and click Download.
Done!

Okey, jom layan movie :D
Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

Ayoi Kema said...

time kasih yer...jom donlod

Dieyla Dila said...

@Ayoi Kema hehe sama-sama.. Selamat Mencuba :)