Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa.

http://kylifa.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html


Jom sama-sama memeriahkan this simple giveaway by Beba Ifa :)
Tengs For Read

Bertukar Wajah


Alhamdulillah akhirnya dila berjaya juga siapkan mengedit blog dila ni....
bagi blog dila ni pakai baju cantik-cantik...aksesori yang menarik..kasi menawan sikit...hehe...

setelah bersusah payah geledah blog sana-sini...bukak laman web itu ini...edit macam-macam benda..ada yang tak menjadi apa laa...haha.ye lah dah lama dila tak main coding-coding ni...itu yang banyak dah lupa..tapi akhirnya membuahkan hasil yang buat dila rasa puas hati...

okey,kalau dulu blog dila bertemakan Pink and Light Blue...semua yang singgah blog dila pasti akan komen yang blog ni simple but nice and tenang...mana tak tenangnya warna light blue..warna awam kan..hehe...but kali ni dila buat decision untuk bertemakan Pink Purple *pink tu penting
Kali ni dila still dengan concept simple..ye lah malas nak berserabut dengan banyak-banyak corak and banyak-banyak barang...nak memudahkan pengunjung jugak sebenarnya...tak yah nak tunggu loading lama-lama...

Semoga korang suka dengan blog dila yang tak seberapa ni :)

Header yang simple je..malas nak sarat-sarat.




Oh ye..korang dah dengar eh lagu baru kat blog dila..best tak?
sweet tak suara penyanyi dia? hehe...semoga terhibur :)

Tengs For Read

Giveaway Super Duper Awesome By Jaja




HADIAH


Hadiah Misteri 2x by Ruqaiyah
Bloglist Ever x2 by Izwani
Top up RM 10x2
Small pouch bag 2x By Beba Ifa
PVC Keychain 2x By Beba Ifa
Review blog x1 By Hazimah
Header x2 By Hazimah
Goody Bag 2X by Tracey
Sophie Nail Buffer 5 in 1 1X By Noyou
Topup rm5 2X By Wawa
Tasbih digital 2X By Wawa
 
Jom semua kita join giveaway ni...syaratnya mudah sahaja dan banyak hadiah yang ditawarkan....waaa...tepuk tangan sikit hehe...harap-harap ada luck lah...
okey, please join before.....


Tarikh
1/11/2014 - 1/12/2014


Tengs For Read