Tawaf Di Tesco Wif My Gurlzfren

Hey! korang jangan nak gelak kan tittle kat atas tu eh...misz kata jangan gelak...kalu korang nak gelak...puuushhh! puuuussshh! out from my zone ok...hak3...

Korang,semalam kan best sesangat..untuk yang keberapa kali ntah misz kuar nga Gurlfrenz misz..She is Fewqa...memang best lah sesangat..balik jew dari tawaf kat Tesco tu misz terus tidow..Letih + Ngantuk = Penat...

Selalunyer kuar nga dia tak pernah pun letih camni...first time ni...nak tau ape sebab misz ley penat sangat ni sapai babyboy pun misz tak layan..sebab kiteorang tawaf Tesco sebanyak 2 atau 3 kali...satu Tesco kami ronda-ronda...macam polis perando plak...

Misz sapai umah misz pun dekat kul 6.30 petang..yew lah..balik  dari Tesco bukannyer balik terus..tapi melencong kat tempat lain...isshh! anak dara apew lah hang pa ni...hak3...

Eh,jom pi tgop gmba misz dengan fewqa ---->
Misz ada Gurlzfwen...Ko ada ??
O,o


Muka Buat-Buat Kiut...  >,<
Saya malu..Fewqa tak malu ^_^
Huh,dah penat Tawaf Tesco...Jom Balik..Peluk Bantal Ucuk! >,<

MISZ APPLE

Tengs For Read

Lagu Baru Di Blog Misz

Hey! tadi misz change song dalam blog misz...and misz cari lagu baru di SINI....

Sebenarnyer misz cari lagu Selena Gomez yang bertajuk Love You Like A Love Song...
misz tersangat-sangat lah minat kat Selena Gomez..semua lagu dia best..dulu pun misz guna lagu Who Say by Selena Gomez....tapi sangat hampa..
that song tetap tak de dalam laman tu...dah banyak laman misz search..but tetap tak jumpa...

So..misz amek keputusan untuk cari lagu laen...lagu yang misz rasa sedap di dengar..fokus bebetul
misz cari....  -_-

Example picture jew ni xD
Tengah asyik misz mencari tup..tup..misz tertekan Song Little Love By Fiona Fung (tak tau ugak sapo tinow ni..kenal tak??)...alang-alang misz pi tekan..so misz dengar jew lah dulu song..

Time duk dengar tu..misz hayati giler-giler..and that time..misz hanya bayangkan ketika misz bersama babyboy misz....dari first time kiteowe sapai lah skunk..sume nyer misz ingat time dengar lagu ni (macam trailler filem ler)...macam owe baru jatuh cinta..senyum sorang cam kera bucuk!

Wah! I so hepi larh~...Love U babyboy ucuk!

skunk..misz dah masukkan song ni dalam blog misz...ok..sambil-sambil korang baca
entri yang bosan dalam blog misz ni..korang hayatilah lagu ni sepenuhnyer..konfom tak
boring...(especially girl)...

ok lah reader..enjoy ok... ^_^

MISZ APPLE

Tengs For Read

Dah Dapat Result....

Semalam result PMR bagi 2011 telah diumumkan kepada calon-calon PMR 2011 dan misz salah seorang dari mereka...

ok result misz memang tak membanggakan sangat sebab misz hanya memperolehi 3A 5B jew... result yang terukkan??

Ini slip saya..nasib baek ley amek..


Walau apa pun...misz tetap bersyukur sangat-sangat...sebab mama dengan abah misz bangga dengan pencapaian yang misz perolehi....sapai sekarang masih lagi terngiang-ngiang kata-kata mama dengan abah misz ketika berbincang berdua...mama cakap kat abah"result kakak tu meme bagus dah."
then abah jawab"meme bagus pun...sebab tak dop c pun..b lakoe.."

Tak lama lepas tu...abah misz tnye misz..nak wi hadiah ugok ko dapat 3A?? misz ape lagi tentulah cakap ye sambil tersenyum seperti kera busuk..hahaha...mama pun kata.."tak pew nanti mama wi hadiah RM50...tapi jange duk wat top4 lah...hahaha...mama misz paham2 jew apa yang misz fikirkan...

Memang best nak bangga kan bile mak ayah kita puji kita terus-terusan....Rasa cam owe jatuh cinta plak...Urm,korang nak tau satu cerita tak pasal result...kalu korang tak nak tau pun..korang kena baca gak....

Semalam semua calon-calon mengambil result masing2 termasuk lah seorang budax comot yang bernama DILA...setelah pulang dari sekolah..dia mendapat satu SMS dari rakan lama nyer Ikin..then dia pun bukak lah Mesej tersebut dan camni riak muka nyer....

Dia hepi bile dapat tau kawan dia ikin dapat 9A

Then dia kembali sedih apabila bandingkan result dia dengan ikin


Nak tau nape budax comot tersebut sedih??sebab dia hanya dapat 3A 5B manakala Ikin
dapat 9A dalam PMR..pandainyer dia....

Tapi budax comot tu kembali tersenyum...
Kenapa eh?? sebab dia  teringat kembali pujian dari kedua ibubapa nyer yang tak habis-habis duk puji
result dia...ibubapa dia bangga dengan dia walau pun dia tak dapat result mcm ikin...benarlah orang kata..bile ibubapa puji kite akan selalu ingat dan tersenyum sorang-sorang...Selepas dia tersenyum sorang-sorang cam kera busuk tu maka berakhir lah kisah ni..hahaha...

Next year I will do the best! Nak prepare awal-awal untuk SPM..SPM yang menentukan segala-galanyer...YES!

MISZ APPLE

Tengs For Read

My Frenz + +

Hey! today misz nak berceloteh about Frenz + +...ape ke benda Frenz + + tu??
entah lah misz pun tak tau...hehehe...

Actually Frenz + + yang misz maksudkan ni adalah kawan-kawan lama misz...walaupun dah lama kenal tapi 
still berhubung walaupun kekadang...we all contact melalui muka buku...ha...itu lah guna nyer muka buku..bukannyer guna kan muka buku untuk cari pakwe baru.....

For u all information...kami dah kenal sejak darjah 3 lagi tau...time tu misz baru jew jadi pelajar baru kat SK KOTA...bile terkenang balik kenangan balik kiteorang ni...mmg cukup lucu...kite orang selalu gaduh pasal hal kecik-kecik jew...tak masuk akal langsung..biaselah dulu tak matured lagi but now....we all changed...

Skunk biar misz introduce sorang-sorang kawan misz ea......

Ni dia gadis hitam manis...her name Anis Farissa...yang bestnyer
kawan dengan Anis ialah best time dia bukak jew mulut...
Bile jew bukak mulut..conform banyak ceramah atau motivasi
yang dia akan cakap...

Ni dia adik anis..perangai mereka lebih kurang sama..
hah,camne eh kite owe ley rapat gak adik anis..
the answer is...aina ni banyak cakap macam anis..
dengan kata mudah aina ni frendly...
Hah..mai cini misz nak introduce yang ni plak...
ni Princezz Ikin a.k.a. Datin Ikin..hehehe
napew Datin?? The answer is..
Ikin lah yang paling lawa sekali diantara kami...
Dia suka touch up dengan make up kat muka..
Ni bestfrenz misz...tapi tu dulu lah..skunk renggang sikit..
but still kawan lagi tau...ooppss lupa nak introduce..
nama dia SITI NAJIHAH..nama manja Nana...
yang cam pinky gurlz ni namanyer Fewqa....skunk ni
tetibe dia plak jadi bestie aku..tapi takpe
sebab best kawan nga dia
ley kuar g jale-jale selalu......
p/s: Korang jangan salah sangka yew my frenz...sy tak ngumpat tapi.....sy memuji...yang penting
I really grateful sebab dapat kenal and kawan dengan korang...insyallah kite akab kawab sapai bile...
kalu korang perasan kite dah kawan selama 5 tahun..dah lama kan...so kite sama-sama jaga hubungan kite tau....LOVE U ALL....

MISZ APPLE

Tengs For Read

New Fashion Shawl By Misz!

 Hey!....today misz nak story mory kat sini pasal new fashion shawl yang misz baru pelajari......korang nak tau bile misz belajar...hehehe..of coz lah semalam...semalam study...ari ni dah try pakai....

Ok,new fashion kali ni lebih lain ckit daripada yang sebelum ni misz wat...
.nak tau ape yang laen nyer....

Hah...kalu korang nak tau new fashion shawl ni misz tidak menggunakan shawl macam budax-budax skunk pkai ni....tapi misz menggunakan tudung bawal....so jadi lah BAWAL SHAWL....korang nak tau macam mana Bawal Shawl???ok di entri ni misz sediakan beserta dengan pic misz bersama Bawal Shawl...tapi sori lah pic tak catek sebab model nyer hodoh.....

Ok,let's check it up ---->

BAWAL SHAWL 1 ---->

Simple kan?? But nice...


Nak pi KB MALL camni pun boley!



BAWAL SHAWL 2 ---->

Kalu korang terlupa nak basuh shawl time nak jupe nga bf korang..
korang boley gunakan bawal pakai camni...tetap manis..


Tak perlu buang duit beli shawl banyak2 lagi...
sebab bawal pun ley wat mcm shawl...




Itu lah saja contoh-contohnyer...kalu korang nak belajar....korang TEKAN SINI...kat situ terdapat pelbagai jenis cara lagi....SELAMAT MENCUBA!

MISZ APPLE

Tengs For Read

Header Baru Dari Blogger

Hey! u all perasan tak apew yang berubah kat blog misz??perasan tak ni??tak perasan gak??alah takkan tu pun misz nak cakap gak...cuba korang perhatikan kat atas blog misz ni....

yeye dapat header baru!



Ha...dah napakkan??..??...hehehe..header blog misz dah bertukar yang baru...kalu sebelum ni misz hanya pakai header yang misz wat sendiri..misz gabungkan pic misz dengan babyboy misz...

Tapi header yang baru ni special ckit sebab napak lebih kreatif dan catek dipandang...tapi masih mengekalkan imej yang simple but nice....header ni dibuat khas oleh Shasha Ieyka.....jemput-jemput lah wat lawatan sambil follow kat blog dia..tekan kat nama dia tadi yew....

Ok...lupakan pasal lawatan tadi....berbalik pada header baru misz ni...comel tak pic misz??..??...mestilah comel misz kurang comel dari bear misz yang besar tu..hehehe...bear misz tu ada nama gak tau..nama dia...Bear Pinky Ucuk!hehehe..nape ucuk??..??...sebab ucuk bunyi nyer cam manja-manja ckit..baru lah kena dengan bear tu yang kiut miut....hehehe..

Misz cukup puas ati dengan header baru ni..thank a lot Ieyka...

MISZ APPLE

Tengs For Read

Cake Chocolate's Mama!

Hey...ari ni misz nak story mory hal hidup misz tentang  mama kesayangan misz ni...mama misz pandai masak tau...korang cakap jew nak makan apa...mesti dia dapat sediakan...sodappp plak tu...

For you all information....resepi cake chocolate ciptaan mama misz memang sodappp sangat...cake yang dia buat betul-betul napak moisture...sangat menyelerakan.....mama misz pun turut menjalankan satu bisnes tempahan secara kecil-kecilan....satu kek harganyer RM 20.00....kalau kek yang berhias lagi catek untuk majlis-majlis khas harganyer RM25.00.......murahkan?? mama misz sendiri yang letak harga yang rendah....sebab dia cakap kesian plak kat orang kalau letak harga yang mahal...

Cake Chocolate's Mama


MISZ APPLE

Tengs For Read

Hah? Misz Jatuh Sakit

hai..heloooo...

Skunk ni misz tengah jatuh sakit...ooppsss..misz bukan sakit sebab windu kat babyboy tau....
misz sendiri x tau nape bley sakit sapai tak larat betul nak bangun...asyik duk terbaring jew...ari ni jew rasa ok lah sikit...sebab tu misz dapat 0n9 muka buku misz tu....dan sebab tu jugak ari ni misz dapat update this blog..

Hurm misz tak tau apa punca yang sebenarnyer misz sakit...malam kelmarin misz ada lah telan satu ubat ni..ubat tu adalah ubat..dot..dot...dot...misz telan sebelum misz tidur...dalam kul 12 lebih camtu..

Jam 4.30 a.m....misz terjaga dari tidur..sebab perut misz ni sakit lah sesangat...apa lagi...misz pun terus bangun pi masuk tandas...waaaddduuuhhh! sapai pagi misz tak tido sebab sakit perut sesangat...seluruh badan misz pun rasa tak bermaya sesangat...mcm kurang air dalam badan...

Selera makan misz pun tetibe jew menghilang...tengop jew makanan..comfon rasa loya nak muntah...cam orang pregnant plak...hak3..buat pertama kalinyer misz hanya makan sepinggan jew nasi dalam sehari...itu pun sebab kena paksa dengan Babyboy misz...kalu tak..jangan harap misz nak sentuh nasi...

Babyboy isaw sangat kat misz kelmarin...sebab tu dia paksa gak misz makan..takut jadi apa2 kat misz...Babyboy u caring about me! thankz a lot..I Love U very3 much..mmmuuuahhh..

OOpppss! terlebih jiwe lah plak misz..huhu...
misz harap hari ni misz akan sembuh dah...doakan kesejahteraan misz ok....

MISZ APPLE

Tengs For Read

Pi Date Nga Apih Sepet!

haloo...hari ni misz hepi sesangat...today is the best day....
wah...hepi sakan ko misz yew...
ape lah yang misz hepi sesangat niey sapai dah nak mereng jadinyer...

actually...ari ni misz pi date nga Apih Sepet...hah?? Sape Apih Sepet plak??
hehehe...babyboy ucuk misz lah..sapew lagi...hepi sangat...akhirnyer dapat gak jupe nga dia..
comel !

kite owe date kat mcd..dapat lah gak makan ayam kentucky spicy mcd...kite share jew ayam tu...jimat
bajet siot...yang best plak...babyboy bagi hadiah kat misz..iaitu pin tudung..tau2 jew dia yang misz
ni miskin dengan pin tudung...nak pakai shawl pun susah bangat...tapi masalah itu skunk dh selesai...
hurm ada satu pin tu misz berkenan sangat..pandai di pilih...nnti laen kali misz pakai pin tu..then misz snap pic ok...

kalu dah date ni...x sah kalu x snap pic together kan...ini dia pic yang misz snap....

Harap Maaf...dia tak cium pun pipi misz...hanya sekadar
laga pipi jew...
Kawan misz say~ that our face ada mirip2 nak sama...
it's true??
Babyboy napak ensem lah dalam pic ni...

MISZ APPLE

Tengs For Read

Contoh Hamba Allah Yang Simpan Duit...

Nokia C2 milik abah misz
haloo...cantik tak handphone Nokia C2 kat atas tu?? hah! kalu nak tau tu lah handphone abah misz....dia
baru jew beli minggu lepas...atas usaha dia....

nak tau tak camne caranyer dia usaha dapatkan wang untuk beli handphone ni??
cara nyer ialah...sejak dari dulu lagi abah misz ni mengamalkan sikap menabung...walaupun seposen sekali pun...dia akan simpan gak untuk dimasukkan dalam tabung dia....

abah misz ni pantang tgop duit syilin merata-rata...kalu napak jew...msti dia akan terus simpan...lagi2 anak2 dia suka letak duti syiling merata-rata termasuk lah misz....kalu ada seposen terus buang rata-rata...tapi sebalik plak pada abah misz...

Seposen Pun Berharga Tau..


hurm...setelah dia lama kumpul duit syiling...akhirnya abah misz berjaya mengumpul duit syiling sebanyak RM400.00...WAH!!! banyakkan....masa mula2 abah cakap kat misz...mmg misz x caye langsung...mmg banyak lah...patut lah sebelum dia beli handphone ni...misz ada gak perasan sikap abah misz ni...suka kira2 duit sebelum duit.....

minggu lepas abah misz dah gunakan duit tersebut sebanyak RM200.00 untuk beli handphone baru...handphone lama dia yang harga seribu lebih tu dah rosak....selebih wang syiling dia tu...untuk bayar bil-bil kat rumah ni...kan jimatkan bile kite amalkan sikap cm2...ibarat peribahasa sikit-sikit...lama-lama jadi bukit...lepas ni...duit gaji abah misz dapat simpan untuk beli barang2 skolah untuk anak2....

Misz bangga sangat dengan ayah misz...Mulai tahun depan...misz nak kumpul duit mcm ayah misz lah...sbb misz nak beli handphone baru gak...handphone misz yang skunk tu banyak meragam plak....jadi itu lah cara yang terbaek untuk dapat duit..yang penting sabar mengumpul,kawal sikap boros dan amalkan sikap menabung dalam diri.....

MISZ APPLE

Tengs For Read

Dapur Berasap !

amboi2 misz...skunk dh rajin plak wat dapur berasap..hak3..mesti lah..kan nak jadi bini orang kena lah pandai masak..hak3....misz gurau jew..misz sebenarnyer belajar masak ni sbb misz rasa tertarik nak lakukan sendiri tanpa bantuan chef yang terkenal di rumah misz iaitu NORZIHAN yang merupakan mama misz sendiri..wah! misz dan banyak berubah lah cuti sekolah ni....

actually,jiwa nak memasak boleh datang dalam jiwa misz ni sbb misz tgop skunk dah senang nak belajar...salah satu nyer misz guna kaedah IT iaitu internet..dengan bantuan google..senang jew kan...dengan adanya google kita dapat search pelbagai jenis resepi yang kita nak tau....tak tau nak cari cmne??senang jew...

first korang cari dulu laman web google
http://www.google.com.my/

then korang pi kat web dan taipkan apa jua resepi yang korang nak tau..
contohnyer : Resepi Mee Bandung...
bile dah ciap search..korang pilih lah blog mana yang korang nak buka...
pandai2 lah korang cari resepi mana yang paling mudah yew.....

ok,berbalik pada kisah misz balik....hari ni buat kali pertama nyer misz masak nasi ayam special bersama dengan kak long....wah memang bersungguh kite owg lakukan...dengan bantuan google,tanda masalah tentang x tau resepi timbul....

bile dan ciap terhidang..apalagi kiteowg bedal jew lah makan..kebetulan plak..pada ari tu abah misz balik awl gak...jadi sempat lah dia menikmati masakan dengan penuh penghayatan...cehwah! hak3...huhu..bile misz rasa  nasi ayam tadi..mmg best lah..dh nak hampir sama dengan masakan mama...hehehe..

tekan link blog di bawah ini kalu nak tau resepi nasi ayam cmne...
http://manjaixora.blogspot.com/2009/09/resepi-nasi-ayam.html

Selamat mencuba!
MISZ APPLE

Tengs For Read

Resepi Macaroons Comel

Kalu dulu terkenal dengan makanan yang dinamakan cupcake...alah..kek yang comel yang duk dalam cawan tu...tapi skunk cepat jew zaman pemakanan berubah..tup3..kuar plak makanan nama macaroons...makanan ape pun misz x tau..korang tgop sendiri lah kat pic bawah tu....

ok sebelum blog tgop resepi ni...awal2 lg misz ingat kan yang resepi macaroons comel ni bukan dari misz ok...misz sendiri tak pernah lagi cuba buat macaroons ni..jangan kan nak wat...makan pun belum lagi....tgop depan2 pun tak pernah lagi....

ok lah resepi ni misz mitak sendiri dengan MARTHA STEWART (perasan) ...hak3...kenal tak?? x kenal?? napak sangat yang blog ni x pernah tgop program dia ntv7...ok lah kat bawah ni resipi nyer...kalu blog nak try..boleh lah...


bile kali pertama misz tgop pic macaroons ni...misz
terbayangkan citer spongebob squarepants episod
kraby patty yang berwarna-warni yang dijual
oleh spongebob




Ingredients

  • 1 1/4 cups confectioners' sugar
  • 1 1/2 cups (4 ounces) sliced almonds, finely ground, or almond flour
  • All-purpose flour, for dipping
  • 3 large egg whites
  • Pinch of salt
  • 1/4 cup granulated sugar
  • 1/4 teaspoon pure vanilla
  • 1/2 recipe Swiss Meringue Buttercream


Directions

  1. Preheat oven to 300 degrees. Sift confectioners' sugar into a bowl. Whisk in almonds; set aside. Line 2 baking sheets with parchment paper or nonstick baking mats (such as Silpats), and mark circles using a 1 1/2-inch cutter dipped in flour.
  2. Put egg whites in the bowl of an electric mixer fitted with the whisk attachment. Beat on medium speed until foamy, then beat in salt. Beat in granulated sugar, 1 teaspoon at a time, until medium-soft peaks form. Transfer mixture to a large bowl.
  3. Using a rubber spatula, fold half the almond mixture into the egg white mixture until just incorporated. Fold in vanilla and remaining almond mixture until just incorporated. Firmly tap bottom of bowl on counter to eliminate air pockets.
  4. Transfer mixture to a pastry bag fitted with a 1/2-inch plain tip (such as Ateco #806). Pipe mixture into marked circles on prepared baking sheets. Bake, rotating sheets halfway through, until macaroons are slightly firm and can be gently lifted off parchment (bottoms will be dry), 20 to 25 minutes. Let cool on sheets 5 minutes. Transfer macaroons on parchment to a wire rack; let cool completely.
  5. Spread 2 teaspoons buttercream on flat sides of half the macaroons, then sandwich with remaining halves, keeping flat sides together. Refrigerate until firm, about 20 minutes, before serving.


sori bahasa nyer kot owe puteh..pehe2 jew lah  deh..misz copy paste jew ni dari blog MARTHA STEWART....jari misz ni rasa malas nak menari atas keyboard laptop misz ni...so kalu blog tak pehe...rajin2 kan lah diri untuk google perkataan yang tak paham...terima kasih...k,lah misz nak pi try wat macaroons guna resepi ni lah jap...kalu tak jadi..terus kan usaha tau..caiyok ! caiyok !

tapi..kalu tak jadi gak..jgn salahkan misz atau MARTHA STEWART...mungkin tangan korang bukan dilahirkan untuk membuat macaroons kot....tapi yang penting usaha dulu..
Tengs For Read

Entri - - - - - > mesej sedih..

Kali ni misz apple mengeposkan entri sedih...bagi misz..entri ini sesangat lah sedih...ini ada kaitan dengan hubungan misz dan babyboy misz(my boyfrenz)...blog ingat lagi tak entri yang misz post dulu berkaitan dengan citer yang babyboy maen kayu dua nga misz?? ingat kan??

ok lah..sebenarnyer agenda misz malam ini adalah untuk membahaskan berkaitan dengan perkara tu..oppss...tggu jap..blog jangan lah tak nak dengar plak entri ni...dengar dulu yew..pastu baru komen...sebenarnyer cmni..malam ni misz berkesempatan menebual seorang perempuan yang juga turut menjadi orang ketiga dalam hubungan kami..perempuan ni lah yang selama ni babyboy bercinta..ok skunk kite ikuti temubual selanjutnyer diantara misz dan perempuan ni...misz gelarkan perempuan ni dengan panggilan CIK N kerana nama dia mula dengan huruf N...

CIK N : so how bout u n afiz??


MISZ :
  • ok lah
  • tapi sy jdi hilang kepercayaan kat dia

    CIK N :
    • bnyk ag org lain..
    • sy x nak dye suka wt mulut pasal org jer...

      MISZ : 
      sy tau byk lg owe kat luar sana...
      tp sy dah syg dia
      ssh nak kikis dh perasaan ni...
      kalu lepas ni dia tetap x paham perasaan sy nim..
      sy akan tinggal kan dia

CIK N : 
  • make surewt kptusan tol2..
  • jgn smpai mkan dri okk..
  • akk x ley kta p...
  • lau akk ad kt tmpat awk pn akk akn wt cm2..

    MISZ : ok lah..
    sy try fikir secara rasional..
    kalu lah dia tu jenis yang faham perasaan sy kat dia skunk kan..bagus...

CIK N : 
  • knpa n prangai dye??
  • honest akk ckap dye suka menipu org..
  • akk x ska ckap blakang2..
  • akk ckap trus trang..
  • dye suka tipu org

    MISZ : 
    • urm
    • mmg dia tipu pun
    • dia ckp dia x pernah jupe akak

      CIK N : 
      • bdoh pnya jantan...
      • tipu org hidup2...

        CIK N: 
        • 2 yg adk bg dye hadiahkn...???
        • akk ase serba salah sbb dye bg akk hadiah..

          MISZ:
          akak pulangkan kat dia balik kew??

          CIK N : 
          • x lg..
          • akk xsempat nk jmpa dye...
          • coz akk balik ganu..

            MISZ : 
            • akak x yah bagi balik lah
            • owh
            • akak x yah pulangkan balik
            • simpan kat akak jew
            • adik sendiri nak g umah dia
            • nak tgop dia ckp benar x
            • ari 2 dia cakap hadiah tu ada kat umah dia
            • adik nak g tgop sendiri
            • kalu dia tipu adik lagi
            • adik x kan maafkan dia
            • dh mungkin adik akan putuskan hubungan ni
            • kalu dia rasa dia nak maen2 kan adik
            • dia dh berhasil
            • adik cukup kecewe nga dia
              ati adik merintih kak
              syg sgt dia
              nape lah dia wt cmni??

              TUT...TUT...SIARAN INI TIDAK DAPAT DISIARKAN ATAS DASAR HORMAT PADA MARUAH DAN PERASAAN BABYBOY DAN MISZ......

              MISZ : x ramai yg tau...
              dh lama adik simpan rahsia ni..
              adik cuba faham dia..
            • adik x pernah salahkan dia
              hidup dia yang paksa dia jd cm2
              adik cuba ubah dia
              ternyata dia gagal...

CIK N : 
  • akk pn xtau nk ckp cmne adk..
  • parents adk tau x pasl dye..

    MISZ : 
    x kak..
    x de sape pun tau keadaan dia cm2 

CIK N : apiz cter kt akk...
dye kter yg kuarga adk x ley tme dye...
2 j la..

MISZ : sapai ati dia

CIK N : akk tgk fb dye la..
hbgan adk n dye pas2 akk tnya la couple n dila k...
dye ckap dye x couple da..
coz mak ayah adk x bagi adk kwan dye...
mak ayah adk x suka dye..

MISZ : dh lah kak
adik x nak dengar lagi semua
ni..kalu betul lah dia cakap semua ni
adik mmg kecewa kak
adik dh x ley nak kawal lagi air mata adik
adik x ley nak kawal lagi perasaan adik
k,lah kak
tq sbb inform semua ni

Hurm blog rase babyboy ni ley caye tak??atau semua ni hanya helah perempuan ni...
satu ari nanti misz akan bongkar kan segalan-galanyer...misz dah tak sanggup lagi dalam dilema cmni.....skunk misz akan cuba bersabar dulu..insyallah..
ya allah..masih ada lagi kew lelaki yang jujur dalam dunia ni???


MISZ APPLE

Tengs For Read