Tujuh Anak Dara..

HEY!
pppssstt..ppppssstt...awak lah...
iyew awak yang comel tu..mai sini kejap.....

awak..misz panggil awak sebab nak tunjukkan sesuatu kat kome semua...
misz nak bagi kome semua tengop jap video gambar...
pasal apew??
hah..ni dia misz nak citer...pasal kawan-kawan misz...
kawan rapat misz...



video 

dah tgop?? tak best sangat kan..hurm tadi misz tak tau nak wat apew...
bukak muka buku pun x de pape..
buka blog plak x de benda nak update..
so misz pun kumpul semua picture bersama kawan-kawan misz
and make some video yang tak seberapa ni..
boring kan?? misz tau..

OK,bukan pasal video yang misz nak story mory tapi pasal kawan-kawan misz..
esok budax form 4 dah mula masuk kelas masing-masing..

nak dijadikan citer..kami tujuh orang tak ley duduk satu kelas...
Ieyka duduk kelas 4 Adil 2..misz dan Ieyda duk kelas 4 Adil 3..
while Amera,Ainna and Biela duk kelas 4 Amanah..dan Ieyna duk kelas 4Azam..

Yang tak syok nyer..Ieyka lah..sebab kelas dia jauh..tak satu blok nga kami berenam...
Takut gak kan..duk kelas jauh-jauh ni..lama renggang..
tak nak lah camtu..
misz dah lama kenal Ieyka..
tak nak lah renggang camtu jew...

Insyallah kami akan tetap bersama kan...
Doakan kami bertujuh sentiasa bersama yew!

MISZ APPLE

Tengs For Read