AinHaQis' Giveaway

Hey Semua!
Pekabor?

Okey! pepagi buta ni dila nak post kan something about GA yang dila join..
Tadi tengah duk syok blogwalking...
tup..tup..tup dila terjumpe blog junior(baru join blog)
yang menariknya dia buat GA dow~...

Hadiah?!!
tak yah cakap lah...memang menariklah...peserta pertama pun diberikan hadiah...
tapi dila dah takde peluang lah nak menangi hadiah peserta pertama...
korang yang baru nak join apatah lagikan?!
tapi takpe...don't worry...
banyak lagi hadiah bagi kategori lain...so apakata korang ikut dila join GA ni..

Click banner "hijau" ni kalau nak turut serta yew 
=)

Tag :



Tengs For Read

Contest I Choose To Wear Hijab

Click Banner Kalau Nak Join Sekali

Hey girls...*boys tak yah baca...tak terlibat yew...
yang penting gadis bertudung...

Jom join contest ni...
menarik tau semua....
hadiah yang ditawarkan juga menarik.....
tengok tajuk pun menarik dah....

Ok! ni gambar yang dila nak pertaruhkan yew...

Oke! actually dila sendiri yang reka cara pemakaian tudung ni...
dila memang suka reka cara pemakaian tudung...
dila akan dapat kepuasannya.. =)

Harap owner tak marah dila letakkan dua picture okey! 
=p







Tengs For Read

Contest Blog Cun Melecun by Ika and Ayu


Hey! korang fikir blog korang dah cukup cantik,cun melencun and the bOOm...
lawa-lawa giler...Oke apa kata korang join contest Blog Cun Melecun...

Kalau menang itu bermakna dah terbuktilah blog korang lawa giler-giler and
cun melecun...belum cuba belum tahukan?!

Yuk! hadiahnya juga ohsem-ohsem and banyak...Ok! join yew...dila pun join sama
sebab dila rasa blog dila cun...hahaha...*perasan jew lebih





Tengs For Read

Jamuan Kelas Akhir Tahun

Hey semua!

sihat? dah makan? kenyang dah?
hahaha...banyak tanya betul dila ni...menyampah! hak....hak...
oke! kali ni dila nak update pasal Jamuan Kelas Akhir Tahun bagi tahun 2012...
so kiteorang just sambut dengan simple jew....
kiteorang adakan jamuan kat Kb Mall,pada hari jumaat baru ni...iaitu 9 Nov 2012...

Apa aktiviti yang kiteorang buat dalam jamuan kali ni?
Okey! kali ni kiteorang jadikan KFC sebagai tempat untuk kiteorang berjamu selera...
Jamuan bermula pada pukul 2.30p.m after friday prayer...
Our "Ceti" atau pemungut hutang dah tempah awal-awal lagi meja kat KFC...
so alhamdulillah jamuan berjalan dengan lancar..

Guru-guru pulak tak mau ikut serta dalam jamuan ni sebab cikgu-cikgu cakap..
"Mall...Mall...ni tempat budak-budak muda jew...orang tua-tua tak pergi tempat camtu"
Walaubagaimanapun cikgu kelas kesayangan kami "Ustazah" pesan
"budak-budak perempuan tu sila pakai pakaian yang menutup aurat dan pakai tudung..
jangan duk galak-galak sangat.."
Disebabkan kelas kami ni ada jugak lah budak popuan yang tak bertudung,so ustazah pesan awal-awal lagi lah...sebagai langkah menjaga nama baik kelas kami...

After dah kenyang bedal 2 ketul ayam KFC,5keping nugget ayam dan 3 keping cheese wedges..
kami pun memulakan lah program pertama iaitu "Bowling"...
kasi lawan sikit....hahaha...memang sporting giler semuanya...paling penting semuanya pandai main bowling...aku jew yang asyik masuk longkang -_- ....teruk giler....!!...

Next program is kiteorang pi window shopping...this is my favourite activities...hak..hak..suka giler yang ni...ada jugak lah yang bukan jew window shopping tapi terus beli lah...
tu dia kawan dila "Sha" beli flat shoes...terus pakai and guna 
pi ronda-ronda Mall....hahaha....pelikkan?!

and our last activities is kami just pi main pool...okey! activities ni tak semua yang ikut...tapi dila and the geng jew ikut budak-budak laki pi main pool...hak..hak...okey lah skunk kite cuci mata tengok gambar...

After makan-makan kat KFC


Tu dia...kawan-kawan dila yang cute..
nak beli tak mampu =,='

Antara pemain bowling terhebat =)

Ni pula adalah geng-geng pemain pool 
dila turut serta gak =)

BFF dow... :')









Tengs For Read