Bilik Tidur Yang Unik

Hey Peeps!
Malam ni dila nak tunjukkan kat korang bilik tidur yang unik...tapi cantik oooo..
Jom..jom..tengok

wah...konfom sapa yang duk bedroom ni tenang giler bile tengok ikan...mesti rasa cam swim dalam laut
kan...tak pun rasa cam diving dalam laut..bagi yang susah tido malam-malam boleh lah kira berapa ekor
ikan dalam tub tu...konfom sekelip mata jew lena tido...

Cool giler bedroom ni...lepas bangun tido...empunya bilik ni ley terus terjun dalam kolam mandi..
tak yah dah nak masuk bathroom mandi..hahaha...kalu kawen...malam pertama...memang konfom
romantik giler dalam bilik camni....hehehe

Room berkonsepkan ala-ala penjara...sapa yang teringin sangat nak merasai duk dalam penjara...
design lah bedroom korang camni...

Room ni ala-ala cinderella lah...kalu kanak-kanak perempuan konfom dah tergila-gila room camni...

Oke! ini bukan bedroom tapi bathroom..jelly betul dila tengok room ni...kat tandas dia ada laptop Vaio,
ipod touch and LCD...nak sesangat bilik camni..ada tak orang nak tlg buatkan free untuk dila... 0,0

Cakap Lebih :
Oke! lepas dah tengop ni...ada tak design bilik yang korang berkenan...ha..kalu ada duit lebih...
buatlah...design yang pelik2 ea...pastu snap picture bagi kat dila tengok...hehehe...dila
suka tengok benda-benda yang unik....





Tengs For Read

Freebies : Horizantal Background

Hey Peeps!
Malam ni dila dengan senang hatinya nak bagi korang sume horizantal background untuk blog comel korang..
oke seperti yang korang napak perubahan pada background blog dila...so dila nak share kat korang
background camtu..let's see first

blue 

purple

Green

Pink *jalur-jalur tak napak sangat...

Light Green

Black Pink

Nota Kaki :
Kalau nak macam biase lah...inform kat comment box dulu..Kalau suka tekan LIKE yew...
kalu korang nak amek url background ni..tekan kanan mouse korang..then tekan open image
in new tab...copy url kat atas...pastekan kat code backgroun korang...








Tengs For Read

Contest : Kenangan Manis Bersama Family By Ira And Izati

Click Banner Untuk Turut Join

Hey Peeps!
Hari ni dila join contest ni...napak cam menarik jew kan
Oke! sempena dengan contest ni dila nak kongsi dengan readers pasal kenangan manis 
famili dila..oke!





Hehe..dah tengop kesemua picture di atas...and now let's me story...
Oke gambar-gambar diatas ialah sambutan hari jadi mama dila pada tahun lepas..
walaupun sambutan hari jadi secara kecil-kecilan jew tak panggil pun orang luar...but kami sekeluarga sesangat enjoy...Korang napak kan dila pakai baju warna kuning...itu baju sekolah dila...dila baru jew
habis kelas tambahan..

.nak dijadikan cerita...sehari sebelum ni...kami 4 beradik sama-sama berpakat
untuk membuat suprise bitrhday untuk mama kami...kebetulan plak pada hari jadi mama dila...dila ada extra class sebab masa tu dila form 3 kan...tepat jam 12 tengah hari  abg dila pi amek dila dulu kat sekolah..and then terus pergi ke KB Mall masuk kedai kek Secret Recipe..Yes! Secret Recipe...ini lah kali pertama kami sekeluarga dapat menikmati kek mahal bersama...Kek tu dibeli hasil duit kami berempat..harga sebijik kek tu adalah RM90..memang mahal kan...tapi sodappp tau...

Kek tersebut dipilih sendiri oleh dila..and setelah ciap dihias dan bayar...dila terus call kakak dila kat umah...
suh dia dan adik dila get ready sume-sume...and bile dah nak dekat sapai kat umah....lilin dipasang diatas kek(still duk dalam kete lg) and sekali lagi dila call kakak dila..suh dia get ready dengan kamera...suh adik get ready untuk nyanyikan lagu "Hepi Birthday"..and bile dah check line OK..dila and abg kuar dari kete..kek tersebut dipegang oleh dila..and kami terus pi kat ruang rehat..,bile adik start nyanyi and kek duk menuju kat
mama yang tengah duk lipat kain tu..mama bukan main terkejut lagi..hehehe..first time anak-anak dia wat camni...mama hampir nak nangis masa tu...and then kami sama-sama makan bersama..kebetulan plak..
ayah dila belikan gulai kambing and roti tempayan..hehehe..memang syok giler lah kembangkan perut...

Itu lah ceritanya...waktu wat suprise tu kak dila tak snap picture...dia take video...kalau boleh video
pun dila nak upload..tapi tak yah lah...penganjur contest cakap gambar jew..hehehe...btw...ini adalah
kenangan kami sekeluarga yang paling sweet...sebab nya mybe tahun ni dan tahun-tahun akan datang
tak dapat dah nak wat camni...abg dan kak dila belajar jauh-jauh dan sume...just tinggal dila
and adik dila jah kat rumah...

Tag :











Tengs For Read