Sambutan Maulidur Rasul Di Sekolah

Hai pembaca blog Diey La....
lama kan dila tak update blog...rindunya nak mengadu kat blog ni....
banyak benda yang dila nak citer..
tapi malas dila nak taip panjang-panjang..HaHa.. :p

kali ni dila nak tulis entri pasal Sambutan Maulidur Rasul kat sekolah..
sekolah dila adakan sambutan ni pada hari khamis minggu lepas..
FYI, hari sebelum sambutan ni iaitu rabu..dila dapat duit seratus...
really tengs to our PM :)
I got RM100...many things that I want to buy...
nak beli buku latihan,baju sukan sekolah yang baru,nak beli baju kurikulum yang baru,nak bayar duit buku and fotostat cikgu,nak beli beg sekolah...amboi banyak betul nak beli..ntah cukup ke idak duit seratus tu kan..HaHa..

tak banyak sangat citer pasal sambutan yang ingin dikongsi because this year..
perarakan sambil selawat ke atas nabi...dibatalkan...
but our princple adakan selawat dalam dewan secara ramai-ramai...
oke! seyesly it's fun ok...

like usual lah...activity yang paling-paling membosankan adalah ceramah..
uh! =..=
belum sempat lagi penceramah buka mulut,dila terus menguap..mengantuk..
Ya Allah banyak ekor betul setan bertenggek atas mata dila...masya allah...
but bila masuk jew time persembahan pentas..bukan main lagi mata ni terbuka luas..
kalau boleh mata tu nak terkeluar..HeHe..
okey! now kite cuci mata tengok picture Sambutan Maulidur Rasul di sekolah dila...

budak-budak kelas dila tengah work hard untuk dapatkan sepinggan nasi..but we relax 
jew..posing dulu..PEACE :)

Muka kenyang ni..blurrp..alhamdulillah :)

bersama Ibunda kami "Ustazah Siti Fatimah"

Classmates Girls...banyak sangat photographer kat depan..sapai tak tau
nak pandang kamera yang mana satu.. :p

ini geng dila "Wonder Girls" HaHa

Kami Couple..Suma benda nak sama jew.. =)

With our Biology's Teacher...

Bestie dila...
Setia Ke Hujung Nyawa =')









Tengs For Read

Segmen: Follow Me FOllow U


Saya follower yang ke "dua ratus tujuh puluh lima"


Tengs For Read