1st Giveaway by LeenNajib

Click Banner Untuk Join

Mangsa Tag :

Tengs For Read

Freebies : Background Shoutbox (1) Ownmade

Hey Peeps!

Malam ni dila nak bagi freebies lagi kat korang...semalam dila dah bagi freebies icon cupcake status yang
comel...but malam ni dila nak bagi background shoutbox yang dila reka sendiri...
Btw..for u all information...sume freebies kat blog ni dila wat sendiri ea...kalau dila nak copy dari
org laen pun dila akan inform awal-awal lagi....

Oke..berbalik pada tajuk entri ni...dila wat background shoutbox yang simple-simple jew..tapi background
blog dila sendiri lagi simple..hak3...suke hati saya lah...hik...hok...
background shoutbox ni bersaiz 460 x 500 ...besarkan..hahaha..
memang besar pun..tapi takde besar sangat..dila x tau nak buat shoutbox ukuran berapa..
kalau shoutbox dila kecil jew....hehehe

Red Walkie Talkie

Purple Walkie Talkie

Pinky Walkie Talkie

Blue-Bay Walkie Talkie

Nota Sampingan :
Kalau nak guna....inform kan pada saya melalu comment box oke!
then kalau nak letak kat blog korang sebagai "tutorial" 
please credit to me....
Terima Kasih Kerana Memberi Kerjasama





Tengs For Read