Giveaway For Followers

Tekan banner untuk join

dila dah follow semua sponsor...and dila juga dah letak semua sponsor kat bloglist..
check lah....dila juga dah follow semua...

Tengs For Read

Reunion

Hey Semua!
Entri malam ni about "Reunion"....walaupun dapat bertemu mata sebentar sahaja tetapi sudah
cukup memuaskan hati *actually still tak puas*......betapa rindunya dila pada zaman sekolah rendah
dulu...huwaaaa...akhirnya dapat jupe dengan diorang....

tapi ramai yang datang ke reunion tadi...sumpah! memang tak puas...
ex-classmates dila hanya 2 orang jew yang datang, tu pun BFF dila....
classmates yang lain??! hurm! diorang still lagi holiday kat KL..separuh daripada mereka holiday
kat KL..apalah yang ada kat KL tu sapaikan semua pi berkumpul kat sana...
diorang pi main kat Icity kot..."main ais"
nasib baik lah reunion kali ni bergabung dengan kelas no2 "6 Orkid"....
*dila kelas pertama "6 Kenanga"*
so takde lah rasa membosankan reunion kali ni...but mengejutkan ada...
mana taknya ex 6 Orkid kebanyakkannya muka dah berubah terus...
yang "rendah" dah jadi makin "tinggi", yang "tinggi" plak dah menjadi-jadi plak "tinggi"
Ya allah! sumpah memang lain terus..

Reunion ni dirancang oleh budak 6 Orkid,name "Husna"...dia yang susah payah contact dila untuk buat reunion sekali dengan ex-classmates dila...
sesapai jew dila kat KB Mall tadi,dila pi cari Ikin dulu "ex-classmates dila" aka "BFF" dila di kedai
Popular..then lepas tu Husna call dila,mintak suh tunggu kat Popular...Okey! so,dila and ikin pun tunggu lah Husna sambil-sambil tu tunggu Anis *ex-classmates and BFF dila*
kiteorang tunggu lebih kurang 15-20 minit macam tu lah...then dila ternampak lah sorang gadis ni..pakai baju kebaya kuning dengan tudung kaler oren...first dila tengop tu dila memang mata dila tertarik nak tengop gilrs tu.."lawa!". Opps! sebelum korang fikir yang dila ni "lesbian",baik korang buang jauh-jauh dugaan korang tu sebelum dila pi tampar korang...dengar dulu citer ni sapai habis then baru ley korang duga..
after that,Anis pun sapai lah...kiteorang terus naik eskalator terus ke tingkat atas..Okey! dah jupe budak-budak laki kelas 6 Orkid..banyak perubahan pada diri mereka...then,tiba-tiba henfon dila berbunyi memainkan lagu "Call Me Mybe by Carly Rae Jepsen".Dila jawab panggilan tu..okey! Husna yang kol..dia cakap dia duk depan Populat store,sedangkan kami duk tunggu dia kat atas plak..lepas dah habis gelak dalam henfon..dia naik...tup-tup yang tegur kiteorang gadis yang pakai kebaya kuning and tudung oren..OMG! itu lah Husna rupanya...lain giler...sumpah beb! dia lain daripada yang lain..perubahan pada dirinya sangat-sangat ketara...

For your information,Husna ni dulu dikenali sebagai budak yang paling rendah kat sekolah...ketinggian dulu hampir sama dengan ketinggian adik dila yang berumur 8 tahun sekarang ni..malah Husna lebih rendah lagi..muka Husna dulu jugak ala-ala "Cute" but now she looked so matured..amazing kan?! malahan kiteorang dulu yang lebih tinggi pada dia but now dia yang lebih tinggi daripada kiteorang..memalukan betul...
okey! now jom cuci mata tengop picture kiteorang yang sempat dila snap..


Ikin and Anis..at Food Court..kiteorang otw nak menjamu selera
"Mee Kung Fu"

Blurrp! kenyang dah yew,Datin
*gelaran bagi Ikin masa kat sekolah rendah dulu-dulu*
sebab ikin ni suka pakai lawa-lawa

Tetap ayu Anis ni waktu minum air..
control yew..hehehe..

curi gambar Husna..waktu dia bercakap..

Tengop jew kew Ikin,Tak mau beli?!

Gambar terakhir yang sempat diambil,sebelum dila balik tadi..
see! Husna lebih tinggi daripada yang lain :)

Dila hope sangat lain kali dapat lagi jupe diorang sume ni...betapa rindunya dila waktu sekolah rendah 
dulu..macam-macam ragam kiteorang tau..sekarang sume dah berubah..yew lah kiteorang dah nak masuk Form 5..konfom lah nak jadi matured-matured sumenya..mana ada dah perangai "Kanak-kanak ribena"
okey! setakat ini sahaja entri kali ni :)








Tengs For Read