My Frenz + +

Hey! today misz nak berceloteh about Frenz + +...ape ke benda Frenz + + tu??
entah lah misz pun tak tau...hehehe...

Actually Frenz + + yang misz maksudkan ni adalah kawan-kawan lama misz...walaupun dah lama kenal tapi 
still berhubung walaupun kekadang...we all contact melalui muka buku...ha...itu lah guna nyer muka buku..bukannyer guna kan muka buku untuk cari pakwe baru.....

For u all information...kami dah kenal sejak darjah 3 lagi tau...time tu misz baru jew jadi pelajar baru kat SK KOTA...bile terkenang balik kenangan balik kiteorang ni...mmg cukup lucu...kite orang selalu gaduh pasal hal kecik-kecik jew...tak masuk akal langsung..biaselah dulu tak matured lagi but now....we all changed...

Skunk biar misz introduce sorang-sorang kawan misz ea......

Ni dia gadis hitam manis...her name Anis Farissa...yang bestnyer
kawan dengan Anis ialah best time dia bukak jew mulut...
Bile jew bukak mulut..conform banyak ceramah atau motivasi
yang dia akan cakap...

Ni dia adik anis..perangai mereka lebih kurang sama..
hah,camne eh kite owe ley rapat gak adik anis..
the answer is...aina ni banyak cakap macam anis..
dengan kata mudah aina ni frendly...
Hah..mai cini misz nak introduce yang ni plak...
ni Princezz Ikin a.k.a. Datin Ikin..hehehe
napew Datin?? The answer is..
Ikin lah yang paling lawa sekali diantara kami...
Dia suka touch up dengan make up kat muka..
Ni bestfrenz misz...tapi tu dulu lah..skunk renggang sikit..
but still kawan lagi tau...ooppss lupa nak introduce..
nama dia SITI NAJIHAH..nama manja Nana...
yang cam pinky gurlz ni namanyer Fewqa....skunk ni
tetibe dia plak jadi bestie aku..tapi takpe
sebab best kawan nga dia
ley kuar g jale-jale selalu......
p/s: Korang jangan salah sangka yew my frenz...sy tak ngumpat tapi.....sy memuji...yang penting
I really grateful sebab dapat kenal and kawan dengan korang...insyallah kite akab kawab sapai bile...
kalu korang perasan kite dah kawan selama 5 tahun..dah lama kan...so kite sama-sama jaga hubungan kite tau....LOVE U ALL....

MISZ APPLE

Tengs For Read

New Fashion Shawl By Misz!

 Hey!....today misz nak story mory kat sini pasal new fashion shawl yang misz baru pelajari......korang nak tau bile misz belajar...hehehe..of coz lah semalam...semalam study...ari ni dah try pakai....

Ok,new fashion kali ni lebih lain ckit daripada yang sebelum ni misz wat...
.nak tau ape yang laen nyer....

Hah...kalu korang nak tau new fashion shawl ni misz tidak menggunakan shawl macam budax-budax skunk pkai ni....tapi misz menggunakan tudung bawal....so jadi lah BAWAL SHAWL....korang nak tau macam mana Bawal Shawl???ok di entri ni misz sediakan beserta dengan pic misz bersama Bawal Shawl...tapi sori lah pic tak catek sebab model nyer hodoh.....

Ok,let's check it up ---->

BAWAL SHAWL 1 ---->

Simple kan?? But nice...


Nak pi KB MALL camni pun boley!



BAWAL SHAWL 2 ---->

Kalu korang terlupa nak basuh shawl time nak jupe nga bf korang..
korang boley gunakan bawal pakai camni...tetap manis..


Tak perlu buang duit beli shawl banyak2 lagi...
sebab bawal pun ley wat mcm shawl...




Itu lah saja contoh-contohnyer...kalu korang nak belajar....korang TEKAN SINI...kat situ terdapat pelbagai jenis cara lagi....SELAMAT MENCUBA!

MISZ APPLE

Tengs For Read