1st Giveaway by Athirah Hayati


* Dila dah follow sume blog sponsor dan kedua-dua blog Atirah
* Dila dah follow twitter athirah

* Dila dah LIKE Fanpage Athirah dan Sponsor
tag :

Klik banner untuk join...

Tengs For Read

Dapat Doodle From Bro Apit

Hey Peeps!

Hari ni dila hepi tak terkata lah..
dah lah tadi dila dikejutkan sebagai pemenang editting gambar menarik..
and now dila dapat doodle free dari bro apit..sebab dila dapat menjadi
peserta yang ke "79" dalam segmen saya suka doodle by apit..

Dalam segmen ni bro apit hanya memilih 80 peserta bertuah jew yang akan
dapat doodle..dan dila sipi-sipi dah..alhamdulillah terkena gak nama dila..
btw this doodle "original" from bro apit

hari itu dila request warna pink and pakai nama dieyla...
tgop apa yang bro apit buat...cukup prefect...bile dila tgop
memang terkesima lah...
pape pun..thnx sgt kart bro apit...sebab buatkan doodle ni..
laen kali buat lah lagi segmen ni...dila nak kumpul doodle byk2 lah..
sebab dila belum pro lagi dalam bab-bab lukis doodle ni...

Oke! dila belum fikir lagi nak wat apew nga doodle ni...
sebab dila ingatkan dila dah terlewat untuk join segmen..
tak sangka lak ley menangkan..
mybe digunakan untuk header dila kot...
oke jugak kan...hehehe..
simpan jew lah dulu...


Tengs For Read

Dila Menang Contest Editting Gambar Yang Menarik


Hey Peeps!...
tgop picture dengan muka dila diatas(baru snap jew and without editting)
muka tersebut adalah muka terkejut..
bile tertgop comment box ENTRI NI kat blog dila..
cuba scroll comment box...apa yang tertulis..
"anda menang"

Ya Allah seriusly dila betul-betul kaget...picture yang dila pertandingkan berjaya
menarik hati juri-juri tanpa pengelike yew...

Dila berjaya membawa balik hadiah...
edit blogskin...cheeewwah!...
tapi hadiah ni bukan untuk dila...
sebab dila dah puas ati dengan design blog dila sendiri..
so dila serahkan present ni untuk kakak dila...
mybe blog dia belum lagi memuaskan hati dia..
so dila nak bagi hadiah ni kat dia..

Apa-apa pun dila bersyukur sangat..Alhamdulillah
harap-harap contest yang lain pun dila dapat menang
AMIN....

Btw...kalu korang nak tau senarai nama pemenang...
tekan picture dila kat atas yew..daaa...




Tengs For Read