Gudbye "2012' , Hai "2013"

Hey Peeps!
hari ni 31 December 2012 kan? so it's mean hari ni adalah last day bagi tahun 2013...
sapew yang lahir tarikh hari ni? wah..untunglah kan...lahir hari akhir tahun..femes lah ko Jah Ooooiii..HaHa :)
btw,hepi bfday lah yew bagi yang lahir hari ni :)

Okey guys...mybe ini adalah last entry dila bagi tahun 2012...and like usual dila sambut new year dengan countdown kat umah depan tv jew...okey! that's my family style..HaHa..
Actually dila tak tau perasaan dila sedih or hepi dengan pemergian tahun 2012... sepanjang dila melalui tahun 2012,pelbagai kenangan yang dila rasai...ada yang hepi-hepi and ada jugak yang jiwang-jiwang macam tu..

Sepanjang tahun 2012 ni,banyak jugak yang menggembirakan..antaranya...dila hepi sebab dapat masuk aliran sains ketika form 4 dulu...and then dila hepi sebab dulu dila and kekawan dila selalu bergumbira jew...time bersama kekawan memang kenangan yang cukup best kan?and then tahun ni jugak lah dila dah mula dapat biasakan diri dengan "bakal abang ipar" dila..tahun ni sahaja,dah macam-macam dia belanja dila and adik-beradik dila yang lain..tengs okey for the treat.. :)

Sepanjang tahun 2012 juga macam-macam sad story yang berlaku..banyak perkara yang dila tahu mengenai "ex-dila"...pada akhir tahun 2012,satu persatu perkara mengenai si dia dila dapat tahu..and dila bersyukur lah sebab dila bukannya gadis yang lemah..dila bukannya jenis emo sorang-sorang and duk satu corong ruangan and menangis semata-mata untuk lelaki yang tak berguna..that's not me okey!..mybe kekadang dila ada juga tewas dengan air mata ni..but dila kuatkan diri dila supaya dila tak jadi lemah hanya kerana seorang lelaki..menangis kerana lelaki adalah stupid...

And sekarang dila ada satu jew azam baru..dila nak tunaikan impian mama dan abah dila supaya dila dapat berikan mereka result "SPM" yang terbaik...dila nak masuk universiti..and sekarang dila dah lakukan persediaan sikit-sikit..lepas ni "No Man,No L.O.V.E,No Cry,No Galak-galak" but it will be change to "Yes SPM,Yes 'A',Yes Universiti,Yes Berjaya"....

Dari dulu hingga sekarang lelaki yang dila sayang and percayai adalah abah and abang dila jew...yang lain tu buat main-main lah kan..HaHa... :)

Okey ini dia gambar terakhir yang diambil pada 31 Disember 2012
Amacam "lawa" tak kami? gambar ni baru jew di snap hari ni 
kat sekolah.. hari ni pendaftaran untuk masuk sekolah... :)

dila tamatkan entri 2012 ni dengan kata-kata 
"Gudbye 2012 , Hai 2013"
wish me luck eh untuk SPM nanti..lepas ni takde dah entri akan di post sebab dila busy untuk siapkan senjata untuk berperang..so tolong tengop-tengop kan blog dila eh..HeHe.. :)
# Bye all's



Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

Farina Hunny said...

akak lahir 30hb :D tak untung pun lahir akhir tahun dek -,- banyak benda ta boleh nak buat sendiri . nak buat kad bank ke , still kena susahkan mak ayah sebab nak signature :D tak cukup umur . but still bersyukur lahir la jugak kan . anyway good luck for SPM ;)

Dieyla said...

@Farina Hunny
hahaha..iye kew..but tetap istimewa di mata orang... ^^