New Life At UITM Machang

erm..erm...1,2,3...test...test....

Assalamualaikum w.b.t
rasanya dah lama dila tak update blog dila kan...dan pastinya pembaca or pengunjung blog dila jugak makin berkurang sebabkan dila jarang update blog ni...macam bersepah pun adakan...maaf yew semua...

oke! untuk permulaan baru ni..dila ada something nak tunjukkan kat korang semua...hehe...nak tau apa?
oke! benda ni merupakan something yang dila memang syg gila-gila...and dila terlalu menghargai orang yang bagi benda ni kan dila...oke! dila buat korang tertunggu-tunggu eh?
let's me tell u the truth...

tarraaaaa....

how i am not supposed to like this...i'm really love it...after this benda ni laa yang akan membantu dila untuk terus berblogging..and pastinya lepas ni tanpa henti-henti dila akan update blog...HaHa...tengs abah..
sebab bagi kakak pilih sendiri laptop yang kakak suka...i'm use laptop brand Lenovo..it was touch screen and pastinya keypad masih boleh digunakan...

abah dila bagi laptop kat dila ni pun sebab dila dapat study kat UITM MACHANG,KELANTAN..
oke dekat jew dengan umah dila...hanya satu jam dari rumah dila...haha..tak kisah la dapat belajar kat mana sekalipun asalkan kita masih boley menimba ilmu..am i right?cakap pasal UITM ni...dila memang suka sangat belajar kat sini...pasal nyer semua facility ada kat sini...so kiranya mudah laa...oke dila dapat kos CS110 which is Dip Computer Science...ngeeeee...mmg best belajar but susah giler...memang strunggle habis-habisan untuk subjek CSC118 and CSC128 which is all about computer programming...
bukan tu jew..dila gak kena struggle untuk subjek ACC106 which is account..dila plak memang tak de lansung asas account..sungguh terkapai-kapai laa setiap kali subjek ACC106 berjalan...haha..
oke la tak mau dah nak citer panjang-panjang sangat..let's we see my picture at UITM bermula dari MDS
"Minggu Destinasi Siswa" :D

wearing officially tudung UITM... be "Siswi"

with Kak PM Biro Disiplin..yang paling garang sekali..
Kak Asmaa'

With Kak PM yang paling omey sekali..macam emma maembong..haha..
Kak Chacha

With Kak PM yang paling cantik sekali.. :)

My Room Mates for a week..seminggu lepas MDS
kiteorang terpaksa pindah n duduk dengan Room Mates baru..
#KakAmalin #Amalia :)

With my close friends "Miss Aliya Syahirah"

At Library #PTA "Pustaka Tengku Anis"

Mek Alia always with Mek Alis.. HaHa

At Miss Fasya Class #CSC118 xD

After done having quiz1
Miss Fasya Class...





Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

Zara Nurhaidah said...

studyy smart tauuu =D

Dieyla said...

@Zara Nurhaidah insyallah kak..dila pasti akan study smart :)