Buah Hati,Pengarang Jantung Dila

Assalamualaikum...
rasanya dah lama kan dila blog dila tak berupdate,
ramai yang menyinggah di blog dila tp dila tak sempat nak bertegur sapa dengan pengunjung-pengunjung..
I really-really sory ea! dila busy sekarang ni,yew lah trial SPM will coming..
dila betul-betul takut nervous and macam-macam lagi yang bercampur..macam rojak plak!

oke! dila update kali ni untuk share dengan korang buat hati dila....dila dah couple dengan menatang ni hampir sebulan.. *maaf terkasar bahasa,
actually benda yang dila maksudkan adalah....
jeng...jeng....jeng...


dah tercalar cikit! mak cik ganas walaupun dah habis giler cermat
guna handphone ni!



amecam! mengancam ke tidak?! huhu..menatang ni lah dila mengadap siang dan malam...tido sama-sama katakan..benda alah ni membuat kan dila malas nak study! sebab tu kekadang dila shut down jew benda alah ni! menyusah hidup dila ajew! tp tetap sayang...hahaha...
dila beli tepon jenama ZTE,made in China ajew..kita tak mampu nak beli mahal-mahal...
tepon ni dila beli pakai rebate 200 yang abg dila punyer!
harga dila beli RM80 jew...murah kan? harga sebenar RM280...
oke lah tu..dah save RM200 kan....and setakat dila guna ni...takde pape masalah lagi..still dalam keadaan sihat walafiaat lagi tepon ni...

Oh yew! first day dila dapat tepon ni,tak payah ckp lah...mmg sepanjang hari berkepit dengan benda ni...semata-mata berusaha nak install macam-macam benda lah konon-kononya...
facebook,twitter,wechat lah,whatssap lah,pou lah,zombie smashes lah,AVG lah..macam-macam lah...
tp last-last tepon dila jadi berat ajew...sumbat byk sgt..uninstall balik...letak jew yang mana yang penting ajew...android tak kuat mana,RAM pun kecik...

alah,boleh lah pakai buat sementara kan..huhuhu..oke lah nak share benda alah ni jew dengan korang..nothing special pun yang happened....bye2.. :*

nota kakitangan :
*kecewa sebab tak terpilih untuk join PLKN, baru jew semangat nak berkhidmat untuk negaratup-tup tak dapat, kawan-kawan sume dapat :)


Tengs For Read

1 00 ♥LOVE♥:

tenku butang said...

Follower ke : 767
Hai.. Salam Kenal..
done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/