New Life!

Hey all's....
pe kabo?
rasanya dah lama dila tak update blog ni kan...

dila check-check tadi..blog ni sungguh berhabuk...dengan comment yang tak terbalas..
chit-chat dekat shoutbox pun tak terjawab..follower yang follow blog dila pun,dila tak sempat lagi nak follow..tapi bagi pendatang baru yang follow blog ni..please tinggalkan jejak anda..supaya dila dapat follow korang balik ea.. :)

okey! life's dila sekarang ni hanya dipenuhi dengan buku,nota,kelas tambahan,sekolah,homework..and macam-macam lagi...phfft!! sungguh memenatkan....but dalam kepala and hati ni tetap kuatkan juga..sabar wahai jiwaku...tahun ni adalah tahun last....



Oh yew! hari tu kan dila exam PKBS yang pertama..alhamdulillah...ada peningkatan daripada result form 4 dulu..huhu...dila dapat no 3 dalam kelas and dalam tingkatan no 26.WAJIB mengandakan lagi usaha...akhirnya, dila berjaya juga tewaskan sesetengah budak pandai dalam kelas dila tu..and yang paling hepi sekali..biology dila..markah yang boleh dikatakan memuaskan.. tetapi perlu diberi lagi penekanan..hehehe....tapi seperti yang dila jangkakan...fizik dila failed...What The Hal?!
memang tak ley g langsung dengan fizik..uh! anybody please help me..sape-sape tau macam mana nak jadikan fizik tu lulus?! =..=

ok,lah setakat ni jew lah dila update yew..takde citer baru sangat yang nak dikongsi...doakan kejayaan dila,okey!

Bye- Bye ◔◡◔

Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

Efa Chan said...

hoho fizik tak tau la comano sbb sy ambik akaun. tp abg sy kata kalau pndai math mod confirm boleh jwb fizik? ye eh?

Dieyla said...

hahaha..x sure jugak..math mod sy boley jew,,tp time fizik selalu KO..