Facebook Tutorial : Cara Nak Dapat Like Banyak (Autolike)

Hey girls,boys...
monink...amacam raya korban...dapat makan banyak daging tak? hehehe
Okey sebelum dila pi ke rumah kawan dila untuk beraya...dila mau update blog...
dengan mengajar anak-anak semua cara nak jadi HOT n GLAMOR di muka buku....
Okei! cara nya cukup senang dan simple jew tau ek...


  1. Install benda cute ni SINI
  2. After ciap install,restart u all punyer mozilla firefox
  3. Klik pada monyet yang ada pada atas mozilla firefox
  4. Install plak benda alah ni SINI
  5. Dah siap intall,restart balik mozilla firefox
  6. Sign ini FACEBOOK korang
  7. Then akan keluar secara automatik box ni
Like all statusesUnLike all statusesLike all commentsUnLike all comments*Expand Coment *Cooming Soon(Auto Olderpost) *Like All Statuses *Unlike All Statuses*Like All Coment *Unlike All Coment
Dan pandai-pandai korang lah mau tekan yang anew satu yew...oke btw...dila tak pakai benda alah ni...that's why lah dila HOT...but I'm cool person... 

Tengs For Read

5 00 ♥LOVE♥:

Anonymous said...

boleh percaya ke ni ?

Dieyla said...

@Anonymous mybe menjadi,mybe gak tak jadi..dila x tau sebab dila x pernah try buat...

Farina Zzz said...

@Dieyla why dila x prnah cuba?

Dieyla said...

@Farina Zzz dila tak minat buat benda ni...dila dapat LIKE secara ikhlas dari facebookers... :)

Nadzatul Insyirah said...

cantik blog boleh ajar saya buat macam ni :)