Classmate Baru

Holla!

hey girls,boys...and everyone...lama kan dila menghilang? huh! tadi first bukak blog..tengop notifications dulu...baca lah comment...tup3...dila menang top4 rm10..huhu..mula-mula rasa gak bangga bercampur riak...tapi bile tengop date comment tu di post...HUH! "KECEWA"...bulan 9 ari tu lagi comment tu bertenggek kat blog dila...

Humm...agak-agak korang...masihkah ada harapan untuk dila mendapatkan hadiah tersebut?! =,='

OKEY! forget about it...sebabnya aim dila untuk post entri yang seterusnya ni...untuk memperkenalkan kawan dila...merangkak geng "Kaki Bising" yang terbaru...hahaha...sebab kan oleh dila dah janji dengan dia mau post sesuatu pasal dia kat blog..so I must do it!

Okei, orang nya tak tinggi...tapi rendah..hahaha...tak gemuk or chubby tapi kurus....orang nya cantik and lawa tapi tak secantik and selawa dila...hahaha.... =P
Orang nya bijak...sebijak dila....orangnya HOT tapi tak seHOT dila...sebab dila COOL jew...kih3...
mau lihat orangnya?! okei disini dila mempersembahkan Emelia Syahida Binti Kamarulzaman...or we just call her "EMEL"


Amacam?! ada tak ciri-ciri yang dila annouce sebelum ni??!
okei guys! actually Emel ni budak baru or orang putih cakap "New Classmates"....before this,dia sekolah kat SMKSI...wooo! sekolah paling HOT tu...tak caye?! tanye lah Emel...lalaala.... =)

First dia datang kat sekolah dila...hati dila cakap mybe dia sombong kot....because dia macam susah untuk didekati....and dila ada gak cakap-cakap kat kawan dila...bley ke budak Emel ni terima kami satu kelas yang dah sememangnya terkenal sebagai Kelas Bising...btw...selepas kenal dia seberapa yang mungkin...tup-tup....dia rupanya kaki bising gak...hahaha...satu geng lah kite...tapu yang paling penting minat kitaorang sama tau...apalagi kalau bukan "Posing Depan Kamera" hahaha....

Cara dio posing sama jew kan? kalau korang perasan :p

Kami di HRPZII,after visiting our friend Fieyzlan "excident"

Tuah kami....dapat jumpa FAIZAL AF4 di HRPZII

Disini lah terjalinnya persahabatan kami...Our first picture at Chemistry Lab...PEACE






Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

Princess Syazliyana said...

wahhh classmate baru .. saya pun ade :) ngeee dia pun ade lesung pipit mcm emel ! haha

Dieyla said...

hehehe...mesti omey gak kan?!
classmates yang best ni... =)