I Miss Him!

Hey Girls and Guys!

Oke...dila tak tau nak wat entri pasal apa...nak masuk contest or GA...sapai skunk takde satu
contest or GA pun yang berkenan di hati..Uh! -_-
but kalau sape-sape yang buat contest or GA tu sila post kan link anda di kotak komen di bawah
yew...mana tau...ada yang berkenan dihati ley gak dila join.. =)

Okey! entri kali ni sekadar ingin mencurahkan perasaan dila yang telah sebulan dipendam kan..
rasanya dah melarat diri ni..huhu...
actually dila rindu lah dengan bofie tersayang dila "Hafiz"...
sebulan tak dapat jumpa hari tu..and minggu lepas akhirnya dila dapat gak napak muka
"Poyo" nya..tapi sekejap jew...sebab dila dah lewat untuk masuk kelas..huaaaaaaaa....
tak puas lagi tengop muka "Poyo" tu...

takpe-takpe minggu depan still ada lagi...insyallah...dapat jumpa dengan dia kan...kan...
eh! u all's..our relation dah masuk 1years 6month....hope akan kekal lah...
setakat ni pun kite orang dah tempuh macam-macam dugaan sapai nak putus-putus gitu lah..
tapi alhamdulillah sebab kami masih dapat menyelamatkan our relation dari kemusnahan...
Okey lah..setakat ni aje entri dari dila kali ni...next...next...kalau dila ada idea nak berceloteh..
dila akan ON lagi...daaaaaa....



Tengs For Read

3 00 ♥LOVE♥:

ain vanilla said...

cedapnya ice-creammmm tuuu

Dieyla said...

mau kew? amek lah...hehehe =)

Dieyla said...

mau kew? amek lah...hehehe =)