Tutorial : Make Up Dengan Hanya Edit

Hey Peeps
Sume...Sihat ke tak ni?? kalau sakit...cepat-cepat gi klinik tau....*dila pun deman skunk ni
malam ni...dila takde story nak gitau kat korang...so malam ni dila nak wat tutorial edit gambar lah..
kali ni dila nak ajar camne korang make up dengan hanya mengedit..
Oke! tutorial  dila ni menggunakan "Picnic" *hanya boleh digunakan ketika ada internet
Jom ikuti tutorial ni..perhatikan gambar dibawah dengan betul yew...

gambar still dalam ori lagi...tekan kat mana yang dila tunjukkan...tekan gambar
untuk pembesaran yang lebih jelas

dah dipakaikan blusher....ejas lah size brush tu yew mengikut kesusaian
muka korang..and pilih warna

pakai contact lens...pilih size brush yang sesuai dengan anak
mata korang....

skunk merahkan bibir dengan memakaikan lipstik
pilih warna yang korang suka dan size brush yang sesuai 
dengan size mulut korang yew...

"Hasilnya akan jadi macam ni"
picture ni dila touch up sikit-sikit...korang pun ley lah touch up sikit-sikit
mengikut kreativiti masing-masing yew...






Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

EiracayoO said...

guna application ape nie ? :)

Dieyla said...

dila gunakan Picnic jew...guna dengan internet