2,3 Kali Tukar Header Di Blog Dila

Hey Peeps!

Sapew yang perasan header blog dila selalu tukar-tukar sepanjang minggu ni...
sapew yang dapat jawab dapat special gift dari dila...
hehehe..

kalu korang visit blog dila sepanjang minggu ni...
sure korang akan perasan blog dila selalu tukar header tak sapai seminggu pun..
kih..kih...sejak-sejak dah pandai wat header sendiri and download banyak yang pelik...
jari-jemari dila nak tidak lepas-lepas dari menekan keypad lappy ni..asyik gatai nak wat header 
jew...

Asalnyer header dila camni jew...

takde doodle tapi just letak picture dila jew...
then inform kat header tu apaew yang ada dalam blog dila ni...
blog budak pink tu menunjukkan dila ni minat pink sesangat.. >,<

Header hari "jumaat" minggu lepas :

ini header simple dila create....
budsbunny tu menunjukkan yang dila ni minat sgt kat
budsbunny...gigi dia cute...budbunny yang couple
menunjukkan dila ni bukan "single"
pink tetap di selit kat tulisan tu...

Header hari "ahad" minggu ni :

tetap menggunakan doodle yang sama..
just change font..sebab ni font yang dila baru download...

Header hari "rabu" minggu ni :

Header yang paling simple dila pernah create..
just guna tulisan yang diselit-selitkan dengan bunga...
napak girly kan dengan design this font with
pink colour...but I really LIKE it...it
look simple but nice...the font also look "unik"

Header hari "khamis" minggu ni..(last)

tadi masa dila blogwalking kat satu blog ni...
dila mendapat ilham atau idea bile jew tengok header kat blog dia..
dila lupa lah plak blog ape...hehehe...
tapi header lebih kebaboom daripada dila buat ni...
dan yang paling penting tak sama oke!
walaupun idea datang dari header dia...
btw...header ni dila turut selitkan pink colour..
font C dalam bulatan tu membawa maksud copy..
dan cat dalam bulatan yang kena pangkah tu membawa
maksud...no cat..so bila digabungkan menjadi
"no copycat"

eh! tapi jangan pulak lepas dila letak header ni korang takut nak amek freebies 
yang dila sediakan di ruangan tutorial tu..korang still ley amek oke!
yang tu dila bagi free-free jew sume...

So kalu korang tercari-cari any freebies...intai-intai dulu disini..
mana tau ada yang berkenan...Click!
bak kata blogger skunk.."sharing is caring"

Hehehe..oke! 
itu saja..daaa....











Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

nur_za said...

cantik la..nak boleh..hhehe

misz apple said...

kalu yg atas ni...tak ley...tapi yang kat tuto tu buley lah
or u can request denga sy..