Freebies : Doodle Samsung Tab

Hey Peeps!

Dila ada sesuatu untuk korang...
sekarang dila dah pandai wat doodle plak..
and tadi dila dah berjaya wat satu doodle
iaitu "samsung tab"

Dila tak pernah lagi jupe org wat doodle yg ni..
so dila lah org yg pertama tu....

kalu korang nak amek..amek lah..
dila bagi free jew...
tapi kalu korang nak pakai inform dulu
kat comment box eh..
biar dila tau.. :)

http://i1186.photobucket.com/albums/z369/dieyla7/th_ipad.png

http://i1186.photobucket.com/albums/z369/dieyla7/th_ipad2.png

http://i1186.photobucket.com/albums/z369/dieyla7/th_Ipad4.png

http://i1186.photobucket.com/albums/z369/dieyla7/th_Ipad3.png

http://i1186.photobucket.com/albums/z369/dieyla7/th_Ipad6.png

Ok,peeps! Omey tak dila wat?
boley lah kan...hehehe
dila ada wat satu Tabloid ni yang kosong punyer..
belum di edit..
so korang ley edit sendiri...

actually pakai 3 software nak wat benda ni...
but dila dah wat sume doodle ni jadi transparent..
so korang just edit pakai 2 sofware jew..
iaitu Portable SAI dan Photoscape...

http://i1186.photobucket.com/albums/z369/dieyla7/th_Ipad5.png

# p/s : kalu korang tak tau cara edit sume ni..
inform kat dila ea melalui comment box...
nnti dila ley wat tutorial nyer...







Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

shasha-ieyka said...

untuk gp nim ??

misz apple said...

kalu nak wat header ley lah letak doodle ni sebagai hiasan...