Heart..Please Back To Normal!

Just now, my heart keep asking me to online facebook after a long time i didn't open it..Okey! maybe itu adalah kesilapan besar..kononnya nak test hati ni dengan stalk gambar ex through his brother's page..sangkaan dila meleset..ingatkan takde apa-apa yang menyakitkan hati tapi segala gambar dia with his wife dila tengok...

And of course ia amat menyakitkan..because i'm still not move on..my heart keep thinking about him..keep memorize all the sweet moment... :')

tapi dalam masa yang sama..dila turut bahagia dengan kehidupan dia..ye..ikhlas dila katakan...dila bersyukur walaupun dia tinggal dila dengan cara macam ni tahun lepas..walaupun dia curang dengan dila and married with other women..but my heart masih rasa bersyukur sebab lepas dia tinggalkan dila..dila jarang dah berhubung dengan lelaki,i keep focus on my study and relationship dengan family especially with my siblings pun makin rapat tak macam dulu-dulu and also dila dah jadi makin matang..dah boleh bezakan mana yang elok and tak..and dila perasaan yang diri dila makin lama makin improved kearah yang lebih baik..alhamdulillah..

tengs Allah for give me a woderful life although dila kecewa dengan lelaki banyak kali..tapi dila tetap happy and syukur sebab dila masih lagi ada family and kawan-kawan yang always support dari belakang and give some motivated..In syaa allah.hati ini akan move on sikit demi sedikit..at least dila dah tak menangis macam dulu-dulu...at least bila dila tengop gambar diorang,,only my heart yang terasa but my tears didn't falling...itu dah cukup baguskan? :)
Tengs For Read

1 00 ♥LOVE♥:

Kostya Shaknov said...

Интим:) проститутки Харькова без смс xxx5.xxx
Преподнеси себе райское наслаждение - мое общество и мою постель, тогда наше общение станет в твоей обыденности незабываемым событием. Очень симпатичная, милая и страстная крошка ждет не дождется, чтобы достаться чуткому и истосковавшемуся по любви мужчине. Готова спорить, что мг Одиночество делает людей бестактными.