Restaurant Kapal

Kali ni dila nak share mengenai "Restaurant Kapal" yang terletak kat Kota Bharu Kelantan...
Restaurant ni terletak berhampiran "Tesco" dan terletak di atas "Sungai Kelantan"....
Nama restaurant ni ialah "Captain T Restaurant"....and ia merupakan salah satu restaurant yang memang eksklusif sangat-sangat...memang cantik sangat restaurant ni..

And dila sendiri pernah menjejakkan kaki
kat restaurant ni bersama "bestfriends" dila waktu kitaorang ada "bengkel SPM" area situ...
korang tak caye?! meh dila tunjukkan bukti!

Ni lah Captain T Restaurant

Antara menu nya

With my bestfriends :)

Depan restaurant

Dreaming~~ mana tau one day,bley date sini :)

Tangga ke restaurant

See~~

Tapi sayang seribu kali sayang~~
dila tak berpeluang nak rasa hidangan kat sini sebab bila buka jew buku menu...
Allah! mahal ya amat..tak mampu bagi dila sebagai seorang pelajar biasa untuk makan kat
tempat mewah macam ni..just imagine! tea saja harga dah lebih pada seringgit...memang dila
tak mampu..mybe one day kot..takut ada orang sudi nak treat dila kat restaurant ni..
pasti akan diterima rezeki itu....

Bagi sape-sape yang datang berkunjung ke Kelantan..don't forget to visit Captain T Restaurant...
and jangan lupa juga..."poket mesti tebal,oke!"...
or kalau korang tak mampu,just amek jew lah picture depan restaurant ni sebagai kenangan korang...


Tengs For Read

4 00 ♥LOVE♥:

Nour Adieb said...

mesti sweet kan kalo dinner kat restaurant tu <3

Dieyla said...

@Nour Adieb tu dah semestinya...
kalau time malam lagi lah cantik and romantic sgt :)

Zara Nurhaidah said...

wah.. caya laa.. pnjg umr zara nnti ngan suami mn tau bole smpai kat sni. ^^

Dieyla said...

@Zara Nurhaidah insyallah akak :)