L.O.V.E

Hey Semua!

sebelum dila memulakan cerita mengenai entri "L.O.V.E"
dila ingin membuat pengumunan bahawa saya sudah bercerai.....
dengan kata mudahnya dila dah putus dengan bofie dila "Hafiz" atas sebab-sebab yang tertentu..
yang tidak boleh dila nyatakan disini sebab ia akan memalukan diri ex bofie dila..

So,korang mesti nak tau macam keadaan dila?! setakat ni OK jew...dila tak menangis walau pun sedikit pun..bagi dila..dila dah pernah buang air mata just untuk boy macam dia..perangai macam dia..our relay bertahan selama "1 years 9 month 10 days"..lamakan..ini adalah relay couple yang paling lama dila alami..sebelum ni paling just 8 month only...



Dila admit yang dila still sayangkan dia lagi..sayang sangat-sangat kat dia...sayang dila kat dia memang dila tak dapat gambarkan..tapi nak buat camne kan...mybe kami takde jodoh..lagipun dila dah fikir masak-masak...selama dila dengan dia...banyak sangat masalah yang dia sumbangkan kat dila...dila tak sanggup lagi nak hadapi segala-galanya...cukup lah setakat ni jew..cukup lah setakat ni jew dila rasa disakiti...dila dah penat untuk menanggung segala-galanya...

dila tak mampu..that's why lah dila mintak clash...

Yang paling dila sedih and kecewa ialah...dila gagal mengubah dia dari seorang yang terpesong kepada jalan yang lurus..mybe sebab dila belum cukup baik lagi untuk dia..that's why lah dia sanggup musnah segala-gala kepercayaan yang dila bagi kat dia...dila jaga dia elok-elok tapi segala-galanya musnah sekelip mata jew..takpe lah dila redha..mybe ada girl lain yang lebih baik yang dapat mengubah and bimbing dia...dila akan sentiasa stalker dia dari jauh..sebab dila nak pastikan dia dalam keadaan baik-baik jew..biarpun hati dila telah dia lukai..dila tetap sayang dia.. :')

I know it, and I would try my best to forget you :'(

My decision..I will leave you..sorry sayang :)







Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

Intan Akma said...

tak pe la dik..muda lagi kan?

Dieyla said...

Intan : yup akak..I try my best to forget him..nak focus pada SPM plak ツ