Last Day!

Hey you all....
Khamis baru ni adalah last day untuk school tahun 2012...
Oh My..next year I will be a SPM candidate....arrgh! mimpi buruk betul kan?!
dila rasa belum ready lagi untuk face to face dengan SPM ni... =,='

Okey! semua..sebelum last day sekolah hari tu....budak-budak kelas dila adalah jugak bergambar
sikit-sikit (actually banyak sebenarnya)..kebetulan pulak minat kitorang satu kelas adalah sama..
*BERGAMBAR....hahaha...
okey!jom kita cuci mata dengan photoshot budak-budak kelas dila =)

classmates yang superb =)

tengop lah budak laki kat belakang tu..konon-kononnya
duk main pool gitu lah..hahaha 

K.A.M.I

Bersama cikgu Biology kami...*sungguh teruk muka saya disitu..

Kawan menggila =)

GENG saya =p

We LOVE each other <3

Almost 3 years, I still with her :')

Oh yew! pada hari terakhir tu kitorang sambut besday kawan kiteorang yang nama Emel...
dapat makan big apple free....

Yummy!

Okey lah bloggie...sapai disini saja lah dulu okey! nanti dila update lagi kisah lain eh.. =)










Tengs For Read

3 00 ♥LOVE♥:

Aina Sofea said...

Waa .. Dapat makan donut ! Free lagi tu .. Yum yum . Terliur saya tengokk :D

nis said...

hhuhu.. Awak sekelas makan big apple kan? Kalau kelas kitaorang makan kfc. :) tapi sikit je.. Ada yang tak dapat :(

Dieyla said...

Aina Sofea : haha...sememangnya sesangat lah delicious..terliur? tengop gambar jew lah...hehehe :p

Nis : hahaha..tapi dapat makan sikit sorang gak donat ni.. :)