Musim Exam!

Hey Peeps!

Ni dila rest kejap dari study....Hah! apesal dila tetiba study malam ni...selalunya pandang buku pun tak nak..hahaha...hoi..sori yew cik kak...selalunya memang I tak pandang buku tu..but I read the book Oke!......
Minggu ni hingga minggu depan dila akan.....


Korang tau tak sekarang ni musim apa??
Musim Durian? salah...Musim Rambutan? salah...Musim Hujan? mybe..

Oke actually sekarang Musim Exam Lah...korang perasan tak fb status kawan-kawan korang yang tak satu sekolah dengan korang..even status budak yang korang tak kenal pun...mesti akan bercerita about exam...tak caya?oke! dila ada bukti...tengop wall budak ni...

Sebelum Exam Start

Selepas Exam Dah Dimulakan

Hah! betulkan...dila yakin 100% sangat mesti sekarang budak-budak nak exam esok tengah struggle study an..an..an...huhu..caiyok! caiyok!....mesti reaction budak-budak nak exam macam ni...

Dah lah takde letrik...still kena study gak eventhough gelap

Yang ni Like Dila lah..byk lg fakta-fakta sejarah yang perlu 
dihafal malam ni...

Oh no! the clock was on 10 p.m
it time to sleep...tapi banyak lagi nak kena study

Nyah..ko dari sini...aku nak pekso esok ni...

Oke setakat itu saja dila merepek..apa-apa pun..yang penting kita telah berusaha dan mencuba yang terbaik..kalau result still tak oke lagi..mybe kita kena perlu lebih struggle untuk study..k,lah sapai disini saja..daa....sume...


#Fakta..Fakta Sejarah...Tamadun Awal Di Asia Tenggara adalah......#








Tengs For Read

1 00 ♥LOVE♥:

NOOR FATIN said...

gudluck!!

awak.. jemput join giveaway saya ni..

http://anakmama89.blogspot.com/2012/05/topup-giveaway-by-noor-fatin.html

tarikh tutup: 7 jun 2012 ;)