Kek Yang Unik

Hey Peeps!
hari ni dila nak update pasal kek-kek yang unik
Let's Check It Out
Oke! pasti ada pengguna blackberry kan kat sini...Why not u just make cake like blackberyy...

Yah! I know what in your mind..first time dila tengok picture ni pun...macam tak caya je ini adalah kek..
but it really-really true cake..dila pun pelik gak macam mana lah nak potong kek ni??

Kek Lappy..So sape yang suka sangat berblogging tu leh lah try wat kek shape macam ni pulak
interesting...

This thing..benda yang diidamkan oleh setiap orang tidak kira lah boy or girl...Sanggup kew korang
nak makan kek sebegini rupa??

Actually..banyak lagi kek yang unik..tapi ini sahaja santapan untuk korang...korang nak jugak kew..
dah meleleh air liur tu..amek lah...dila bagi free without charge..HAHAHA..(gelak besar)

Oke! apa-apa pun..dila nak buat sedikit conclusion kat sini...
"My Opinion"
Selalunye kek yang rupa cantik atau unik ni adalah kek yang paling tak sedap tapi
mahal cekik darah...Kek yang just simple design lagi "Sodapp" dan murah lagi berbaloi...
bak kata orang putih..."don't judge book by the cover"
dila dah tau korang-korang sume ni teror BI..so mesti dah fahamkan apa maksudnyer..

Apa-Apa pun...pendapat-pendapat setiap orang-orang lain-lainkan...
So make your own opinion...






Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

AlyNn NyzAa said...

xsanggup nk mkn...pelik je nmpk..hehe

misz apple said...

AlyNn NyzAa : memang pelik pun..
tak dapat nak bayangkan nak makan camne..kih3...