Thinking About You

Hey peeps!....
Ari ni dila nak update lagi lah blog...
dah lama kan dila tak update...
Miss lah plak kat blog...

tapi kan dila bukan jew miss kat blog...
but kat Babyboy dila gak iaitu Hafiz...
ari ni tak dapat nak contact kat dia sebab kedit x dew 
dia pun takdew gak
HuH! -_-


Arrgh! I cannot live without u lah...
sehari tak contact cam setahun tak contact...
kalu dia betul-betul tinggal dila tak tau lah apew nak jadi
kat dila kan...
kan?? kan?? kan???



Rasa cam kosong jew bila dia tak dew....
Miss u sesangat....


aaarrrggghh! 
what wrong with my mind niey??
dia belum tinggal kan dila lagi..
dia still dengan dila....
dia still sayang dila lagi
di still setia nga dila lagi


But...
it true??
betul kew dia sayang dila sorang??
betul kew di hanya ada dila dalam hati dia...

aaaarrrggghhh!
bangan dah kepala otak aku..
mereng
konfius


sori entri yang bosan kan??
dila cuba luahkan apew yang ada dalam kepala otak dila...
and now...
I feel ok!

Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

wanabee said...

alala...comel je entri >_< syg bebenoo nampaknyaaa

misz apple said...

hehehe...malunyer!
mestilah syg... ^_^