Esok Exam,Malam Ni Bukak Buku

Holla guys!

jap..jap...



hehehe....apew macam??
barang bagus tak??

picture di atas adalah bofie dieyla yang kedua selepas Hafiz..
apew macam??
tarak caye kew??
caye jew lah...
hehehe

Ok,dah kite tutup story pasal Lee Min Ho..
kita berbalik semula pasal "Tittle" di atas yew...

actually esok dila dah mulakan yang pertama
di form 4...excited pun ada...gabra pun ada...huhu.. >,<
Esok mula2 sekali paper bm then baru sejarah..
tapi yg membimbangkan dila adalah...
dila baru bace nota yang cikgu dila bagi..satu page jew...

ni dia page yg dila dah bace..


Dila baca yang manew dila highlight dengan warne biru tu jew... ^_^

still ada 4 page lagi...
mmg lah cikit jew..
tapi dila tak paham dan tak minat sejarah form 4..
pasal tamadun lah...hurg! boring... -_-

Pape pun dila still lagi nak usaha
abis baca...
cayok! cayok dila...





Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

are_nyss said...

Gi study nuh..cbuk nga fb and blog jah..hak3..

misz apple said...

hahaha..padahal..ore duk ngedit blog yo..
sumbax!