Misz Dapat Tawaran Ke Sekolah Teknik Kuantan!

Hey,Blogger!
sebelum misz full story mory...
jom kita pi tgop dulu this video!


OK2..daa tgop ke belum hah?
daa tgop eh! bagus-bagus!

actually misz nak story mory pasal tu lah
sebenarnyer misz tau tawaran ni dari surat lorh!

Surat baru jew sapai petang tadi
sebelum ni misz tak terfikir pun nak check semua tawaran tuh!
misz hanya rajin nak isi jew...hehehe..

Disebabkan misz dapat surat tu..
apelagi..misz terus pi amek lappy and bukak laman web DI SINI

Then biler dah masuk dalam laman web terbabit..misz pun terus ternapak
Laman web untuk menyemak keputusan permohonan ke KV, SMT dan SMV 2012 adalah di Semakan Kemasukan Ke Kolej Vokasional, Sekolah Menengah Teknik dan Sekolah Menengah Vokasional 2012. (NOTA : Semakan sudah boleh dibuat) 

Ape lagi yang ditunggu....
misz pun sign in lah masuk
masukkan kad pengenalan
Then angka giliran
Memang sah misz dapat tawaran tersebut!

Tapi sayang..misz tak dapat pergi...sebab kat situ tak sediakan asrama..dah lah kuantan..
misz ni duk kelantan...kalu pi sana..nak duk kat anew?

So lastly...misz dan sekeluarga amek keputusan untuk lepaskan tawaran tersebut....
Belajar jew lah kat sekolah lama iaitu di SMK KOTA
ok lah tu....

Oh yew! lupa nak pesan..kalu ada sape-sape yang ada isi borang permohonan
kemasukan pelajar PMR ke sekolah tenik sesi 2012...dan korang terlupa nak semak
Korang bley lah tekan kat SINI !

MISZ APPLE

Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

Roslina Nana said...

owh..teknik kuantan tade hostel eyh??akk pun skolah teknik gak dulu tp thun 08/09...heehehehe..

misz apple said...

tak pasti lah jugak samada diorang sedia ke tak..
tapi dalam surat tu tertulis asrama tidak disediakan..
hurm..tak pew lah tak ley pi teknik pom..yang skunk dah ok...