Flashback Our Memories (part 1)

ini entri bergambar lah..sebab tu lah..mula-mula lagi dah letak tradmade dila dalam bentuk gambar..
kalu korang perasan lah..setiap entri dila pasti akan tulis perkataan permulaan Hey!..betul tak..tak caye eh..pi check balik entri dila yang lepas...ok..lah dila bukan nak bebel atau story mory cam selalu..jom kita pi tgop picture untuk flashback dila and the geng...

Ex-student 2 Cekal 2010 (gurlz)
Ex- Student 2 Cekal year 2010 (boyz)
Sambutan Perpisahan Our Practical Teacher Pn.Haslina





Last day we with Teacher Haslina
Beraya dengan Ustazah Aznida..miss her very much..
Tengop-tengop tu..kami bagi our love kat awk..amek lah..
sowi pic sedikit gelap
Budax comel! xD



Frenz Untill now..

actually byk lagi our pic..malas lah dila nak upload sume..hehehe..

continue ---->

Tengs For Read

6 00 ♥LOVE♥:

shasha-ieyka said...

cute jgx ak dulu , loni d0p doe . koho chubby ser0 . kih3 ~

misz apple said...

Hehehe..loni lagi lah cute mugo mg chubby..
aku dulu pun napak lah kurus ckit..
loni laen terus..hahaha..

shasha-ieyka said...

d0p cute lnsg , kih3 , lucu , koho gelap dulu putih lha jgx , .huhuu

misz apple said...

mno tak hitamnyor..mugo dulu balik lewat sokmo..
oah pok2 kito berehi g derak sgt..hitam lah jadinyer...

shasha-ieyka said...

yolo2 ~ dulusep kto d0p derak p0m dop. mugo x jim blik lwt . thn nim itam lax.kih2.xpoe lha asl kn ku berjaya ,mmg ken0 lik lwt skmo. study smart n0p stdy hard . kih3

misz apple said...

Beyeh! nnti kite study..nak belajar addmath ni..
tak pehe palo ekor..hahaha