My Frenz + +

Hey! today misz nak berceloteh about Frenz + +...ape ke benda Frenz + + tu??
entah lah misz pun tak tau...hehehe...

Actually Frenz + + yang misz maksudkan ni adalah kawan-kawan lama misz...walaupun dah lama kenal tapi 
still berhubung walaupun kekadang...we all contact melalui muka buku...ha...itu lah guna nyer muka buku..bukannyer guna kan muka buku untuk cari pakwe baru.....

For u all information...kami dah kenal sejak darjah 3 lagi tau...time tu misz baru jew jadi pelajar baru kat SK KOTA...bile terkenang balik kenangan balik kiteorang ni...mmg cukup lucu...kite orang selalu gaduh pasal hal kecik-kecik jew...tak masuk akal langsung..biaselah dulu tak matured lagi but now....we all changed...

Skunk biar misz introduce sorang-sorang kawan misz ea......

Ni dia gadis hitam manis...her name Anis Farissa...yang bestnyer
kawan dengan Anis ialah best time dia bukak jew mulut...
Bile jew bukak mulut..conform banyak ceramah atau motivasi
yang dia akan cakap...

Ni dia adik anis..perangai mereka lebih kurang sama..
hah,camne eh kite owe ley rapat gak adik anis..
the answer is...aina ni banyak cakap macam anis..
dengan kata mudah aina ni frendly...
Hah..mai cini misz nak introduce yang ni plak...
ni Princezz Ikin a.k.a. Datin Ikin..hehehe
napew Datin?? The answer is..
Ikin lah yang paling lawa sekali diantara kami...
Dia suka touch up dengan make up kat muka..
Ni bestfrenz misz...tapi tu dulu lah..skunk renggang sikit..
but still kawan lagi tau...ooppss lupa nak introduce..
nama dia SITI NAJIHAH..nama manja Nana...
yang cam pinky gurlz ni namanyer Fewqa....skunk ni
tetibe dia plak jadi bestie aku..tapi takpe
sebab best kawan nga dia
ley kuar g jale-jale selalu......
p/s: Korang jangan salah sangka yew my frenz...sy tak ngumpat tapi.....sy memuji...yang penting
I really grateful sebab dapat kenal and kawan dengan korang...insyallah kite akab kawab sapai bile...
kalu korang perasan kite dah kawan selama 5 tahun..dah lama kan...so kite sama-sama jaga hubungan kite tau....LOVE U ALL....

MISZ APPLE

Tengs For Read

3 00 ♥LOVE♥:

Mishter Izwän said...

singgah sini dan follow . speechless009.blogspot.com

//Junnie said...

btui tu :)

misz apple said...

done follow u.....