Big Holiday Giveaway by Wani



Assalamualaikum and peace be upon you. ^^

http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/11/big-giveaway-by-wani.html
Big Holiday Giveaway by Wani

Senarai Hadiah.

Top Refferal (1 pemenang)

~1 Helai Halfmoon Bead Shawl x1 by Norhana Marsom
~Cash RM10 x1 by Yan Saflina

Random.org

~Topup RM5 x2 by Wani
~Mini Notebook x1 by Nurin Aqilah
~Topup RM10 x2 by Yana Afi
~Chewable Vitamin C Shaklee x2 by Fara Fadzil
~2 Brooch x2 by Buttons And Cuteness
~Hadiah Misteri x3 by Ruqaiyah Amanina
~Cash RM10 x1 by Yan Saflina
~Topup RM5 x4 by Hazrina Halim
~Topup Celcom/Maxis x1 by Idah Rashid
~Novel Remaja x2 by Anie
~Set Loom Bands x1 by The Lolly Shoppe
~Topup RM5 x1 by Yun Sing
~Cash RM10 x1 by Amalia Zakiah
~Topup RM10 x2 by Amalia Zakiah
~Topup RM10 x2 by Budak Bandung Laici
~Topup RM5 x1 by Syafiqatunnissa
~Voucher 10% Baju Ladya Shops x1 by Irah Syazirah
~Voucher RM5 di Cayesha Kpop Shop x2 by Shaira
~Voucher RM5 di Hijrah Malaika x2 by Shaira
~Review Blog x3 by Yun Sing

TARIKH TAMAT : 15 Disember 2014




Tengs For Read

Blogwalking By Dyan Imani !

http://dyanimani06.blogspot.com/2014/11/blogwalking-by-dyan-imani.html

 Syarat-syarat :

  •     Buat satu entry yang bertajuk "Blogwalking by Dyan Imani !"
  •     Follow blog ini (WAJIB)
  •     Copy code html di bawah ini dan pastekan di html post
  •     Backlinkkan URL di ruang komen entry ini
  •     Segmen ini akan tamat pada 20 Disember 2014
  •     Segmen ini akan terbatal jika penyertaan kurang daripada 20 peserta

*So,korang dah boleh mula blogwalking!
Saya akan review 10 blog yang bertuah berdasarkan betapa menariknya entry
dan kekemasan blog tersebut.
Blog yang chumel-chumel tu pun akan direview!*

Disebabkan malam ni dila habis-habisan buat marathon join Giveaway and Segmen, secara kebetulan pulak Dyan Imani ajak dila join segmen dia..so..alang-alang tu join lah kan...hehe...

Dila kalau bab-bab  wat entri menarik memang failed..sebab serius...dila tak pandai berkata-kata bagai ni...just jadi diri sendiri...ok btw..jom kita support segmen Dyan Imani dengan join segmen yang diajurkan...

So...apa tunggu lagi..tekan lah banner cepat-cepat :)

Tengs For Read

Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen

http://ayunirafilah.blogspot.com/2014/11/mini-lucky-draw-blog-xdramaqueen.html

Tekan banner kat atas untuk join :)


Tengs For Read