1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea

http://fiqadira.blogspot.com

Tadi blogwalking...tup-tup jumpe segmen ni kat blog Nad Dea....
so who want to join...just click pada banner kat atas ea..

10 facts about me :

  1. Dila mula berblogging ni dari form 2 *2010 lagi...tapi my first blog tu hancur musnah so dila mula tubuhkan blog baru *yang sekarang pada tahun 2011.
  2. Computer Science's Student at UITM Machang, Kelantan *in sya allah 1Dec2014 ni sem2
  3. Terlalu menggilai actor korea "Kim Woo Bin" dan penyanyi "Avril Lavigne"
  4. Daddy's princess *semua permintaan minta kat abah,tak berani dgn mama
  5. Addicted warna pink.
  6. Kebanyakkan cakap dila sombong tapi bile dah kenal..ramai yang komen dila terlalu talkactive. *payah betoi 
  7. Zaman sekolah dulu pemalas tahap gaban *kerja sekolah tak pernah nak siap dan tak pernah jadi ank murid kesayangan cikgu. Tak tau camne boley dapat result baik dalam SPM and masuk UITM *itulah namanya rezeki..alhamdulillah
  8. Suka posing depan camera *hampir setiap hari duk depan lensa camera dan terlalu menggilai edit gambar-gambar.
  9. Manja...haha... *semua org disekeliling cakap camtu
  10. Pernah hampir diculik *masa kecik-kecik dulu lah

Tengs For Read

1 00 ♥LOVE♥:

NaD Dea said...

Assalamualaikum. Terima kasih sudi join segmen saya yang tak seberapa ni :)

http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-1st-segmen-blogwalking.html