NANA AMEER'S FIRST GIVEAWAY

Assalammualaikum :)
*ada penambahan hadiah

Giveaway ini ditaja oleh : 


DAN SEMUA PESERTA DAPAT VOUCHER 10% dr JASPLE BOUTIQUE !

Tarikh mula : 31 OKTOBER 2013 - 4 DISEMBER 2013
Senarai hadiah 

Nana mintak suh citer pasal dia or blog dia...ape eh..nak cakap...*dengan Nana sendiri saya baru kenal*....HeHe..
Okey! first umur kita sama! OneSeven y/o...*yuhuuuu!
Nana minat Running Man kan? sama lah dengan kite.... *hantu running man*
blog Nana memang ohsemmm! *I loike header* >.<
OMG! OMG! blog Nana ada lagu Forteen... *minat...minat*
Okey! tu jew dila nak citer... *takde modal*



Tengs For Read

23th Birthday Giveaway by MisEyz Blurz

Klik Banner Untuk Join Sama..
Join sebelum 10 Disember 2013


Tengs For Read

Giveaway Cutie Bloggies Blog by AfrinaTarmizi aka Missrainxx

Click barner untuk join this simple giveaway


Title Blog : Blog Budax Dieyla

Warna blog : Banyak kaler rasanya....tapi lebih kepada "blue"

Tema blog : no kpop! no kawaii! no antikpop! *cryptic tu ape benda?*
just menggunakan tema "sedap mata memandang,dapat tenangkan hati dan fikiran"

saya mula berblogging : mula berblogging pada bulan Julai 2011 (form 3)

saya akan updated bila : Saya updated bila saya "hepi","sedih","ada peristiwa lucu","ada aktiviti menarik","nak join GA or Contest" dan "bila saya rasa rajin nak update la"


Okey! actually sebelum ni blog dila ni "hodoh" ajew... *sekarang lawa laa sikit*
but one day,dila terlebih rajin..and dila pun survey laa area blog-blog yang terkenal dengan pelbagai tutorial mengenai blog ni....so,dengan pengetahuan yang serba sedikit tu laa dila cuba untuk edit blog sikit-sikit....
*edit yang mudah-mudah jew dulu*.....
setelah sekian lama bertapa dengan para blogger yang terkenal,dila berani plak nak edit blog dengan lebih mendalam dan semakin dalam..and resultnya adalah seperti sekarang... *dulu rupa lain sikit masa mula-mula siap edit*

Dulu-dulu dila pakai warna tema "Pink and Purple" *my favorite*..
but this year sempena tahun baru,dila ada keazaman baru..and dila nak diri dila sentiasa tenang,takde stress-stress...*nak SPM kan* so dila ubahkan semua kaler dalam blog menjadi "BLUE"

Penganjur giveaway ada tanya hadiah apa yang teringin nak...
*kalau boleh dila nak bolot semuanya... boley ke cenggitu?! HaHa*

Saya tagged : she she she she she she

Tengs For Read

PRETTY AWESOME GIVEAWAY BY KHAIRINA

KLIK BANNER UNTUK JOIN :)


Tengs For Read

1ST GIVEAWAY by EYDA

Klik banner untuk join :)




Tengs For Read

December Giveaway by Fatin Diana



Klik banner untuk join.

Senarai hadiah :
Cash RM50 x 1, AuraWhite 400,000mg x 1, Jersey x 7, Peplum blouse x 3, Tshirt I ♥ Medan x 1, 2 keping shiseido mask x 2, Tote Bag Authentic Mango worth RM80 x 1, Jumpsuit x 1, Cardigan x 1, Felt brooch x 3, Bawal glitter x 2 + bracelet x 1, Header + Doodle x 2, dan voucher discount 10% untuk semua peserta.

December Giveaway ditaja oleh Fatin Diana, Abang Ensem, Red Delima, House of WNS, Nadratul Syazwana, Mai's Beauty House, Nur Cimi, Fariqan Afina, Jasple Boutique dan Nur Shahira.


Tamat 27 Disember 2013, 10 Malam.


Tengs For Read