1st Double Giveaway by AinMfna

Assalamualaikum...
phhftt! penat tadi berjalan-jalan kat blog-blog yang dah singgah blog dila tp dila tak sempat nak balas kunjungan mereka..so hari ni..dila free ajew..and dila jalan-jalan lah..
tup..tup tersepak pula satu banner Giveaway ni..(macam kasar jew bunyi!)

and apa lagi..dila pun rasa macam tergerak hati untuk join semula Giveaway ni setelah sekian lama
dila tak join (saja nak bagi budak-budak junior plak menang!) HaHa...
so, dengan itu...

Bismillahiramanirahim......
dengan ini dila mengumumkan dila join Giveaway ini!

OMG! OMG! doodle banner memang tip top...!
(yuk! serang reramai! banyak hadiah ni)

nota kaki :
maaf yew Ain,memang sejak dulu lagi dila tak pelihara banner :)




Tengs For Read

Special Giveaway By Tyka

Click Banner jika nak join sama :)




Tengs For Read