2nd Giveaway By Art Is A Rainbow

Click Banner Untuk Join Sama!

Hey readers...! tadi dila jejalan tengop blog someone..and kat sidebar blog tu..dila ternampak lah banner giveaway ni....tergerak hati nak tekan banner ni...bila ajew masuk entri pasal giveaway ni..
OMG! OMG! hadiah memang banyak giler...hadiah memang ohsemmm giler-giler...  :)

Oke dila nak discribe pasal blog empunya giveaway ni...first dila enter blog ni..bukan giveaway yang dila perhatikan dulu...but header blog dila...Ya Ampun! memang "comel"...
dengan tertulis plak "Art Is A Rainbow" pastu ada plak doodle popuan yang pegang brush melukis..
sumpah! korang mesti pergi tengop blog ayu..memang sungguh comel header dia..
tengop header dia, kita dah dapat kenal ayu..ayu pasti teror melukis doodle..untung laa~~ 
ada bakat melukis...boleh buat header comel camtu... *jelous sebenarnya -_-



Second...haaaa ni memang comel giler-giler...sumpah! wei....dila memang suka giler dekat "chat box" dia..
ada gambar anak patung yang memang comel sangat-sangat...arrrr...dila nak chat box cam tu jugak....
mana-mana popuan yang tengop pasti akan cair punya..memang comel sangat.. *jelous,jelous

Third, blog dia loading memang kejap jew...honestly dila cakap...sebab sekarang wifi rumah dila memang slow sangat..nak enter blog dila saja..makan masa selama 10 minit *just imagine..blog aku bersarang..
but enter blog ayu jew memang..tak lama pun menunggu...kurang daripada 5 minit loading...ini membuktikan blog ayu is better than my blog -_-

Forth is kat atas entri dia ada senarai banner Giveaway...dila memang suka kalau blog yang letak benda tu atas blog...because ia memudahkan keje dila nak tengop Giveaway yang baru berlansung *nak join..
dila nak letak benda tu..tak pandai..nak study bab tu pun malas.. *segalanya malas...
ayu promise tau jangan buang barang kat atas tu..dila nak tengop nanti :)

Last,font di blog ayu juga bagus...mudah nak baca...jelas and besar jew...font macam tu selalunya dapat menarik perhatian pembaca sebab ia mudah untuk dibaca dengan jelas.. *blog dila kecil..tak reti nak adjust dah... keep it on!

Overall semuanya bagus....blog ayu dah sememangnya awesome....dila sangat berpuas hati dengan servis di blog ayu... :)



Tag : Awak , Awak , Awak , Awak






Tengs For Read

1 00 ♥LOVE♥:

uyu kawaii said...

http://artisarainbow.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html