Cik Lyeen's Giveaway

Click banner untuk Join!

Hey all's!
tadi dila bw kat blog salah seorang blogger ni...tup-tup terjumpa plak banyak GA...
tapi "Cik Lyeen's Giveaway" ni telah menarik hati dila kuat-kuat untuk turut serta...
sebab apa ley jadi camtu?
Ha! Giveaway kali ni unik sedikit berbanding dengan GA-GA yang lain yang pernah dila 
join...Antara keunikannya adalah...cara organizers ni memilih pemenang :

  • 2 peserta bertuah
  • 2 top referral
  • Entry tag paling banyak
  • Entry paling banyak komen
  • Entry hebat,bergaya dan comel macam cupcakes! (mesti Cik Lyeen Hantu Cupcake)hehe

Banyak kan kategori yang dipertandingkan?
and of coz lah hadiah pun banyak-banyak and ohsem-ohsem semuanya...
So tunggu apa lagi..yuk! join

Tag :

  • http://sakinaalia.blogspot.com
  • http://nasrizfardisza.blogspot.com
  • http://missgreenstory.blogspot.com
  • http://violetulip93.blogspot.com
  • http://myfakesmiling.blogspot.com
  • http://diarybersepahku.blogspot.com
  • http://myownstyleworld.blogspot.com
  • http://missyanaa.blogspot.com
  • http://azfiraforever.blogspot.com
  • http://fqaakmal.blogspot.com
  • http://yayaohhleealoyy.blogspot.com
  • http://www.mohdnoorshawal.com
  • http://epiloginfluenzacinta.blogspot.com
  • http://cikruruahiru.blogspot.com
  • http://kcunstory.blogspot.com
  • http://kemonlamakcikeikynok.blogspot.com
  • http://wejustfriends.blogspot.com
  • http://merepekgila.blogspot.com
  • http://misschillax.blogspot.com
  • http://diarionlinenurul.blogspot.com
  • http://budakpeliksstory.blogspot.com
  • http://blogprincessshin.blogspot.com
  • http://bisikansekepinghati.blogspot.com
  • http://bukunotaiman.blogspot.com
  • http://iyzasecret.blogspot.com
  • http://letsmeshowupyoursmile.blogspot.com
  • http://ardininurain.blogspot.com
  • http://storyofmine1323.blogspot.com
  • http://rahsia-pelangi.blogspot.com
  • http://tyhaleelolipop.blogspot.com
  • http://anereodacandid.blogspot.com
  • http://norumara.blogspot.com
  • http://vanillapluschocolate.blogspot.com
  • http://sheissyaza.blogspot.com
  • http://www.zatiandlappy.com
  • http://hanisanys.blogspot.com
  • http://cartahatysaya.blogspot.com
  • http://maisarahmyblog.blogspot.com
  • http://azminanordin.blogspot.com
  • http://hanaa-daud25.blogspot.com

Tengs For Read