Contest Word Search Puzzle


Jom uji kesabaran kita dengan join contest ni

Hey Fellows!

Jom pakat ramai-ramai join contest yang menarik ni :)

Tag :

Tengs For Read

Photoshot At Taman Tengku Anis

Hey Fellows!

Hari ni kan dila tak pi sekolah tau...ponteng :p...hehehe....
dengan kesempatan itu dila dengan kakak kesayangan dila Anys dan adik dila Zaim pi 
wat photoshot sendiri kat Taman Tengku Anis Kota Bharu Kelantan..hehehe...

nak dijadikan citer....pada mulanya kami ni sesat...dah lah sesat dalam negeri sendiri...dan daerah sendiri...hahaha..sesangat lah memalukan...actually dah lama kami tak pi sana...sebab tu yang tak ingat jalan nak pi sana..lagipun sebelum ni ayah dila yang drive..kami buat taik mata jew kat belakang..tapi hari ni tetiba jew nak wat photoshot kat sana...sebab tu lah akak dila sendiri yang drive..tapi turut sama-sama makan buah langsat....sebelum bertolak tu..dila dah tanye Pak Cik Google map nak ke Taman Tengku Anis..then lepas jew sapai kat bandar Kota Bharu tu tetiba jew sesat tak tau arah tuju..hahaha..yang tu lawaknya...bukan main pening lagi dila duk ingat kan balik map yang dilukis oleh Pak Cik Google..adik dila pulak duk bising kat belakang..takut-takut minyak kete empty...padahal full giler lagi...pening dibuatnya otak dila ni...

Setelah hampir 1 jam lebih gitu lah lebih kurang...dan 3 lorong telah kami masuk dan sesat...akhirnya kami see signboard untuk ke Taman Tengku Anis..bukan main excited lagi kiteorang napak tu...hahaha...ikut terus ar signboard tu..nasib baek jupe...penat betul cari jalan ni....hahaha...dah sampai tu bukannya nak rehat-rehat..duk diam-diam menghirup udara segar dan menikmati keindahan hijau alam sekitar..tapi terus pi rendah Taman mainan..nak main lah ni..walaupun dila and akak dila dah besar-besar tapi tetap gak gi redah main gelongsor...bukan main excited lagi....Jom tengop picture kiteorang lak...

dila dengan kakak :P


Berlari-lari menuju ke Taman Mainan..Nak Main...

Adik dila ni penakut..naik titi pun gayat

Dah macam monkey dah akak dila ni..hehe

Sebelum main gelongsor..posing kejap ;)

Sebelum balik..snap lagi.. k,bye







Tengs For Read