Temuramah Sepagi Bersama Dila

Hey Fellows..sume dah kenal dila atau belum ni?
meh nak tunjukkan dulu rupa  dila yang sebenar-benar nya.."Asli"
tapi awas! bukan "Orang Asli"

#yang ni picture dila tak edit atau touch up langsung..
wajah sebenar-benarnya dila...

  • Nama yang diberi oleh ibubapa dan yang tertulis di kad pengenalan serta surat beranak dila ialah "Nur Alis Adila Bt Mohd Nor"
  • Nama dila diambil sempena mama dila yang suka sangat tengok seorang pembaca berita di "TV1" yang bernama "Nurul Alis"
  • Selama dila hidup di dunia memang sekali pun dila tak pernah jupe nama "Alis" kecuali pembaca berita tu... 
  • Mau panggil dila apa? macam-macam boleh..antaranya Alis,Alice,Dila,Kakak,Kak Chik,Ila,Diey,Mek Tembam...tapi lebih best kalau korang panggil dengan panggilan "Dila"
  • Age? owh...dila dah old..tak bergetah dah..."61 years" (terbalikkan)
  • Skull? dila bukan budak sekolah asrama,elit atau cluster sekali pun..dila just budak sekolah harian biasa di SMK KOTA
  • Berapa orang sibling? tak ramai.."4 orang" jew...2 lelaki,2 perempuan (lahir selang seli dimulakan dengan perempuan dulu)
Apa Yang Dila Suka?
  • Dila suka "makan" dan "tido petang"
  • Dila suka kaler "pink"
  • Dila suka "Teddy Bear"
  • Dila suka "posing" depan camera
  • Dila suka "Edit Picture"
  • Dila suka "Domo-kun"
  • Penggemar "Novel"
  • I really LOVE "Hujan Band"
  • LOVE to try new style "tudung"
  • Dila suka kumpul macam-macam jenis "tudung" termasuk shawl
koleksi tudung dila



Ape yang orang tak tau pasal dila?
  • Orang tak tau yang dila tak suka "make up"...kalau dila make up pun..sekejap jew pakai...lepas tu tak sampai 10 minit terus cuci...
  • Dila tak suka kan "Sinetron"
  • Dila tak suka wear "ring" tapi suka sangat pakai necklace and bracelet
  • Dila tak suka pakai shawl cara "loose sytle"..sumpah rasa tak selesa langsung...
  • Really...really...really hate "Bio"
  • Hate "exam"



Tengs For Read