Pemenang Contest Pengedit Picture Terhebat By Dieyla And Shasha Ieyka

Hey Peeps!

First sekali dila nak mintak maaf kepada semua peserta dan sponsor sebab tetiba jew dila ubah closed date contest ni..dan tetiba jew dila closed contest ni..Oke! actually dila sekarang busy dengan "exam" dan dila tak dapat nak tutup pada hari sabtu ni sebab dila kena buat tempahan dadih...ada org tempah 400 bekas dadih..so sorry yew semua..Oke! dengan ini dila merasmikan contest Pengedit Picture Terhebat By Dieyla And Shasha Ieyka Ditutup...

So dila umumkan 20 Pengedit Picture Yang Terhebat....Sebelum tu...awal-awal lagi dila nak pesan...
Harap Maklum :
  1. Juri-Juri contest ini adalah Dila,Kakak Dila,Abg Dila Dan Kawan Baik Dila.
  2. Segala keputusan juri adalah MUKTAMAD.Segala ketidak puasan hati yang diluahkan tidak akan dilayan.
  3. Dila tidak akan bertanggungjawan keatas hadiah samada rosak atau tidak sampai.Segalanya menjadi urusan Para Sponsor
  4. Pemenang perlu melaporkan diri terlebih dahulu pada dila di facebook atau fanpage dila.Sila rujuk disidebar blog dila untuk mengetahui facebook dan fanpage dila.
Pemenag Contest Pengedit Picture Terhebat Adalah.........


Komen juri : 
Kakak  : Sangat menakutkan..tak mau tgop
Abg  : Wohooo! kemas molep..
Kawan  : Ajarkan boleh?
Dila : Nampak real laaa...

Komen juri :
Kakak : Kreatif Sangat
Abg : Amazing! it's look cheering
Kawan : Cara mengedit yang kreatif walaupun cara posing biasa sahaja
Dila : Kreatif and colurful..

Komen juri :
Kakak : Cantik sangat editting latar belakang
Abg : Cara dia mengedit latar belakang awesome sangat..I like this one
Kawan : Nice background editting
Dila : Cara mengedit latar belakang sangat sesuai

Komen juri :
Kakak : Cantik "TV" kat baju >,<
Abg : Cool giler dik..well done!
Kawan : teruskan usaha mengedit yew adik..ada bakat..
Dila : 0.0

Komen juri :
Kakak : Macam lukisan..ohsem..
Abg : It look like potret...editting yang sesuai dengan gambar
Kawan : Relax jew tengop picture ni..
Dila : difference editting..ini satu-satunya editting cara ni yang join contest ni...

Komen juri :
Kakak : cantik lah..ditambah lagi dengan gambar yang menarik 
Abg : Good editting
Kawan : Lawa and menarik
Dila : err...ok! nice

Komen juri :
Kakak : Oke nice..well done!
Abg : Nice..memang kena dengan cara posing dalam picture ni..
Kawan : Seperti picture dalam majalah dow..
Dila : Cara mengedit yang simple tapi boleh memberi kan kesan yang cantik

Komen juri :
Kakak : Ohsem..
Abg : Juri laen say "yes"..so I also say "yes" lah...
Kawan : Cara editting seperti memberi mesej..that u was waiting someone..
Dila : Agree with my "kawan"

Komen juri :
Kakak : woo! kesan yang baik pada gambar ni
Abg : Cara dia mengedit memberi impak yang baik pada gambar..
Kawan : Fokus kan pada org..nice one..
Dila : Cara mengedit yang saya suka..

Komen juri :
Kakak : Colourful :)
Abg : Editting colourful yang menarik + girl dalam picture ni cantik :)
Kawan : Cantik lah editting cara ni..
Dila : Nice!


















Tengs For Read

Pemenang Contest Pengedit Picture Terhebat By Dieyla And Shasha Ieyka












Oke! dengan ini dila merasmikan 20 orang yang tersenarai ini dinobatkan sebagai Pengedit Picture Yang Terhebat 2012...Tahniah..Tahniah yew semua..Dengan ini 20 gambar yang dila pamerkan ini adalah gambar pilihan juri dan gambar yang paling ohsem dari 51 orang peserta...bagi yang tak menang...jangan sedih..be happy Oke! tahun depan dila akan buat lagi contest Pengedit Picture Terhebat Part 2...so u all still have many time to edit more picture biar kasi lawa-lawa....btw dila hanya memaparkan komen-komen top10 sahaja....
Bagi yang tidak berjaya dalam contest ni SILA TEKAN SINI untuk mengetahui pemenang yang dipilih Mr. Random Org..

Para pemenang sila pm dila untuk melaporkan diri di facebook atau fanpage dila..sila rujuk pada sidebar blog dila untuk mengetahui facebook dan fanpage dila..

Kemudian hantar pada sponsor

Nama :
Nama Contest :
Link Blog Contest :
Hadiah Yang Dimenangi :
HARAP MAKLUM
Dila bagi masa selama 2 minggu untuk menutup hadiah..sekiranya korang gagal menutup hadiah selama 2 minggu atau tidak melaporkan diri terlebih dahulu pada dila..hadiah akan menjadi pemilik pemenang baru..
Sila rujuk hadiah yang bakal anda menangi di "Senarai Susunan Hadiah"















Tengs For Read

Pemenang Mr. Random Org

Hey Peeps!

Kali ni dila nak umumkan pemenang yang dipilih oleh Mr. Random Org...semuanya 6 pemenang yang dipilih..
dila gunakan senarai peserta yang lama..tapi hanya  peserta yang tak menang contest Pengedit Picture Terhebat sahaja yang akan dipilih oleh Mr. Random Org....

HEADER BY ROCHELLE :




ANIMATED BANNER BY




Para pemenang perlu menghantar detail kepada sponsor...

Nama :
Nama Contest :
Link Contest :
Hadiah :

Jangan lupa untuk melaporkan diri pada saya terlebih dahulu.....








Tengs For Read