My 22nd Birthday Giveaway

Click Banner Kalau Nak Join Tau

Birthday girl sendiri yang invited dila join GA dia tau...hari tu lagi dia invited dila..tapi hari tu busy sesangat..
sapai dila sendiri pun tak pedulikan pasal blog dila...and dila rancang nak join hari ni sempena cuti Hari Pekerja...hik..hok...

Okey! nama lagi Birthday Giveaway..so conform lah syaratnya..suruh kita wat ucapaan...Oke!
dila adalah reka pantun..tapi tak tau lah menjadi ke tak...lebih kurang kot.... :)

Kalau ringan itu kayu,
Hepi Birthday to you...

Kalau berat itu batu,
May god bless you too...

Kalau Zaman sekarang pakai selendang,
You are 22 years young...

Kalau dahaga minum milo,
Girl,we all LIKE u so...

Apa macam pantun dila? ingat budak 16teen tak pandai ke buat pantun..hahaha...apa pun....dila 
nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARIJADI YANG KE 22 kepada akak....
Wah...umur sama macam kakak kite lah..hehehe....

Oke sebab ini kan pasal harijadi akak...so dila adalah sedikit hadiah nak bagi...memang hadiahnya tak ohsem pun...tapi yang penting ianya buatan hasil tangan dila sendiri...

Bukan bagi ipad tau..tapi bagi picture dalam ipad...
oke ini hasil edit by dieyla sendiri lah..
simple-simple jew ni...

Mangsa tag :




Tengs For Read

1st Contest by Akma , Wany & Mira

Click Banner If Nak Join Sama

Hey Peeps! 
kali ni dila nak join contest ni plak....Blog Saya Simple Tapi Comel...
Dila harap dapat menang lh contest ni..sebab hadiah nya memang ohsem giler beb!...

Oke! 

id Fb dila : http://www.facebook.com/diey.la3  (Diey La)

Mangsa Tag :


Tengs For Read

Exclusive Giveaway By Cik Bunny

Click Banner Kalau Nak Join

Hari ni dila nak join GA...cam menarik kan...oke! kalau korang nak turut join sama...
tekan banner kat atas yew..HARAP MAKLUM!

Mangsa Tag :


Giveaway ini dianjurkan oleh Inspire Bunny ditaja bersama NMA Shop,Butikpinkku,Bunny Inspired, dan
Heart Inspiration(boutique)

Tengs For Read