Dila Dapat Samsung Galaxy Note

Hey Peeps!
I got something from my lovely daddy....tuih! gedix giler bunyi nyer....kih..kih..actually dila nak kongsi nga korang....dila dapat Samsung Galaxy Note...



Samsung galaxy note colour putih siap bagai....cantik kan dila punyer...dila bangga sangat dapat benda ni..hahahaha....Oke! let's me tell the truth is.....actually ni Ipad akak yang punyer...pakwe dia yang hadiah kan sebagai annivesary diorang...amboi! hadiah diorang..aku plak yang kecoh ciap wat entri bagai...hahaha...
Opps! don't judge book by the cover oke!
actually ni hanya mukadimah jew...dila nak cerita hal lain sebenarnya...actually dila nak cakap dila dapat hp baru..tapi takde lah secanggih hp akak dila punyer...


kite beli hp cap ayam camni jew....biase lah..kite tak kaya macam awak..awak...
eh, btw....kite baru pakai sekali jew hp ni...pastu kite simpan balik dalam kotak...sayang lah nak gunakan...takutnya rosak...so sekarang ni kita still pakai hp yang lama lagi..walaupun segala keypad dah tercebut penggal...tapi kite tetap nak pakai hp tu gak...
eh, jap2 sejak bile plak biase kan diri sebagai kite ni...huh! ni mesti dila berjangkit dengan budak-budak twitter...k,lah...dila nak citer tu jew....daaaa




Tengs For Read