Contest Cute Picture by storyofheartt :)

Click Banner Untuk Join :)

Hey semua...tadi dila buat lah aktiviti macam selalu iaitu Blogwalking...
tup..tup..dila terjupe satu banner yang terpampar "Cute Picture Contest"
wahhh..dengar nama contest pun macam best jew..tu belum tekan lagi banner tersebut..

dila pun apalagi..Tekanlah...Fulamakkk...hadiah contest ni ohsem giler beb!
buatkan dila ni excited giler nak join..
then dila pun mulakan misi dila untuk mencari picture dila yang tercute..
perggh! hampeh beb! ternyata dila memang tak cute tapi dila "Lawa"..hahaha..
asyik duk cari picture dila yang cute..tup-tup dila jumpa picture anaj sepupu dila...
alahai..comelnya...


*Hai...nama titew Wan Aisyah Soffiya..oyang selalu panggil titew Soffiya atau Piya...titew umo 2 tahun..
titew tenah main patung tuda ni..jom main sama-sama denan titew :) *

comel kan anak sepupu dila..dalam famili kiteorang,dia lah baby yang paling tembam and putih..
dila dah pernah gendong/dukung dia..ya ampun..berat bangat sih...
sumpah! memang soffiya ni berat tapi comel... :) I Love You,Soffiya...

Tag
  • http://lyanasstudio.blogspot.com
  • http://iamyourprincess5050.blogspot.com



Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

secret of us said...

Salam..^^
dari segment yang sama,jalan-jalan + follow sekali…

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

pr!ncEsS1405 said...

singgah + follow dari segmen yg sama

http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html