AinHaQis' Giveaway

Hey Semua!
Pekabor?

Okey! pepagi buta ni dila nak post kan something about GA yang dila join..
Tadi tengah duk syok blogwalking...
tup..tup..tup dila terjumpe blog junior(baru join blog)
yang menariknya dia buat GA dow~...

Hadiah?!!
tak yah cakap lah...memang menariklah...peserta pertama pun diberikan hadiah...
tapi dila dah takde peluang lah nak menangi hadiah peserta pertama...
korang yang baru nak join apatah lagikan?!
tapi takpe...don't worry...
banyak lagi hadiah bagi kategori lain...so apakata korang ikut dila join GA ni..

Click banner "hijau" ni kalau nak turut serta yew 
=)

Tag :



Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

Nurfara Hani said...

Singgah untuk blogwalking n follow peserta GA Ainhaqis

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/ain-haqis-giveaway.html

Hazirah Muslim said...

jom tengok senarai pemenang AinHaQis' Giveaway :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/12/tahniah-pemenang-ainhaqis-giveaway.html