Giveaway Entry Paling Menarik by Irra amin


Sape mau handbag yang Ohsem free? Meh join Giveaway ni...rebut kan peluang ni
untuk dapatkan handbag dengan berusaha untuk menjadi Top referral...

Btw...before that..sila penyet your tikus pada banner yang gerak-gerak and Ohsem ni
untuk join Giveaway ni...korang pasti takkan menyesal punyer sebab banyak lagi hadiah 
yang boleh dimenangi...

Jom kita sama-sama rebut peluang ni untuk dapatkan handbag free...Apemacam, sanggup
tak terima cabaran dila?

Tag : Dia, Dia

Tengs For Read

Giveaway by Eiqa & Ain

Click Banner Yew =D

Tag :) , 0.0 , =D

Tengs For Read

Photoshot With Cuzen

Hey Fellows!

huh! dila photoshot lagi..hehehe..alhamdulillah...dapat gak dila berjinak-jinak dalam photoshot ni...
eh! tapi bukan dila glamor lah...dila wat sume ni atas minat dila yang sememangnya suka gedix-gedix kan diri depan lensa....

Ok! dah kutuk-kutuk dila..apa kata korang tengop jew dulu picture-picture nya..memang takde lah cantik sangat sebab cuzen dila ni baru berjinak-jinak dalam bidang photographer...lagi pun modelnya tak berapa lawa..nasib baik tak pecah jew lensa tu..huhuhu..lepas tengop komen tau ... :)

Mata cam orang tido jew... Zzzzz

Harum benar ros merah ni..thnx my prince charming :)

I want to be princess in your life =D

Makin kembang hidung dila sebab asyik hidu bunga ros jew

I really love u! miss u darl =)


Lupa nak cakap...photoshot kali ni bertemakan bunga ros..sebab tu asyik duk pegang pastu hidu bunga ros merah tu jew...ibaratkan baru terima bunga ros merah dari prince charming lah =D





Tengs For Read

Contest Word Search Puzzle


Jom uji kesabaran kita dengan join contest ni

Hey Fellows!

Jom pakat ramai-ramai join contest yang menarik ni :)

Tag :

Tengs For Read

Photoshot At Taman Tengku Anis

Hey Fellows!

Hari ni kan dila tak pi sekolah tau...ponteng :p...hehehe....
dengan kesempatan itu dila dengan kakak kesayangan dila Anys dan adik dila Zaim pi 
wat photoshot sendiri kat Taman Tengku Anis Kota Bharu Kelantan..hehehe...

nak dijadikan citer....pada mulanya kami ni sesat...dah lah sesat dalam negeri sendiri...dan daerah sendiri...hahaha..sesangat lah memalukan...actually dah lama kami tak pi sana...sebab tu yang tak ingat jalan nak pi sana..lagipun sebelum ni ayah dila yang drive..kami buat taik mata jew kat belakang..tapi hari ni tetiba jew nak wat photoshot kat sana...sebab tu lah akak dila sendiri yang drive..tapi turut sama-sama makan buah langsat....sebelum bertolak tu..dila dah tanye Pak Cik Google map nak ke Taman Tengku Anis..then lepas jew sapai kat bandar Kota Bharu tu tetiba jew sesat tak tau arah tuju..hahaha..yang tu lawaknya...bukan main pening lagi dila duk ingat kan balik map yang dilukis oleh Pak Cik Google..adik dila pulak duk bising kat belakang..takut-takut minyak kete empty...padahal full giler lagi...pening dibuatnya otak dila ni...

Setelah hampir 1 jam lebih gitu lah lebih kurang...dan 3 lorong telah kami masuk dan sesat...akhirnya kami see signboard untuk ke Taman Tengku Anis..bukan main excited lagi kiteorang napak tu...hahaha...ikut terus ar signboard tu..nasib baek jupe...penat betul cari jalan ni....hahaha...dah sampai tu bukannya nak rehat-rehat..duk diam-diam menghirup udara segar dan menikmati keindahan hijau alam sekitar..tapi terus pi rendah Taman mainan..nak main lah ni..walaupun dila and akak dila dah besar-besar tapi tetap gak gi redah main gelongsor...bukan main excited lagi....Jom tengop picture kiteorang lak...

dila dengan kakak :P


Berlari-lari menuju ke Taman Mainan..Nak Main...

Adik dila ni penakut..naik titi pun gayat

Dah macam monkey dah akak dila ni..hehe

Sebelum main gelongsor..posing kejap ;)

Sebelum balik..snap lagi.. k,bye







Tengs For Read

Temuramah Sepagi Bersama Dila

Hey Fellows..sume dah kenal dila atau belum ni?
meh nak tunjukkan dulu rupa  dila yang sebenar-benar nya.."Asli"
tapi awas! bukan "Orang Asli"

#yang ni picture dila tak edit atau touch up langsung..
wajah sebenar-benarnya dila...

  • Nama yang diberi oleh ibubapa dan yang tertulis di kad pengenalan serta surat beranak dila ialah "Nur Alis Adila Bt Mohd Nor"
  • Nama dila diambil sempena mama dila yang suka sangat tengok seorang pembaca berita di "TV1" yang bernama "Nurul Alis"
  • Selama dila hidup di dunia memang sekali pun dila tak pernah jupe nama "Alis" kecuali pembaca berita tu... 
  • Mau panggil dila apa? macam-macam boleh..antaranya Alis,Alice,Dila,Kakak,Kak Chik,Ila,Diey,Mek Tembam...tapi lebih best kalau korang panggil dengan panggilan "Dila"
  • Age? owh...dila dah old..tak bergetah dah..."61 years" (terbalikkan)
  • Skull? dila bukan budak sekolah asrama,elit atau cluster sekali pun..dila just budak sekolah harian biasa di SMK KOTA
  • Berapa orang sibling? tak ramai.."4 orang" jew...2 lelaki,2 perempuan (lahir selang seli dimulakan dengan perempuan dulu)
Apa Yang Dila Suka?
  • Dila suka "makan" dan "tido petang"
  • Dila suka kaler "pink"
  • Dila suka "Teddy Bear"
  • Dila suka "posing" depan camera
  • Dila suka "Edit Picture"
  • Dila suka "Domo-kun"
  • Penggemar "Novel"
  • I really LOVE "Hujan Band"
  • LOVE to try new style "tudung"
  • Dila suka kumpul macam-macam jenis "tudung" termasuk shawl
koleksi tudung dila



Ape yang orang tak tau pasal dila?
  • Orang tak tau yang dila tak suka "make up"...kalau dila make up pun..sekejap jew pakai...lepas tu tak sampai 10 minit terus cuci...
  • Dila tak suka kan "Sinetron"
  • Dila tak suka wear "ring" tapi suka sangat pakai necklace and bracelet
  • Dila tak suka pakai shawl cara "loose sytle"..sumpah rasa tak selesa langsung...
  • Really...really...really hate "Bio"
  • Hate "exam"



Tengs For Read