Contest : Kami Bff (!)

Nak Join? Click Lah Banner..Jangan Malu-Malu :)

Hey Fellows!

Kali ni dila nak join contest ni plak...nampak cam best ajew..hehehe..btw dalam contest ni...
kite kena cite pasal kawan-kawan kite...so dila nak share cite pasal kekawan dila...let's me start..


This first picture dila post...okey picture ni dirakam pada hari "Pesko" tahun lepas..masa tu kami sama-sama form 3..and on our group ni...ada satu-satunya kaum adam  yang lebih kurang macho dalam group ni...hahaha..nama nya fiezylan..and we just call him "Lalan" ..camne dia ley join dalam group kite orang?? actually dia tu couple dengan salah satu girls dalam group ni..makwe nya yang kat tepi sekali pakai tudung putih tu..cun kan??
kami memang cunb semua....


Okey kami kenal sejak dari form 2 lagi....dan memang dah lama lah jadi BFF...
korang nak tau tak apa persamaan kami semua ni?
actually all of us like fashion..kiteorang memang giler dengan fashion..lagi-lagi kalu bab
pasal tudung and shawl..kecuali yang boys tu...hahaha..tapi dia pun giler fashion gak...pakai pun barang  brand semua....

Bukan tu ajew tau..kiteorang gak memang giler kalau bab-bab posing-posing...dalam fb penuh dengan picture kiteorang posing..hahaha...oke! bukan tu ajew tau...kiteorang gak suka wat keje giler-giler...dah macam-macam benda giler kite orang buat..sampai kan pening orang lain nak layan kiteorang yang sama-sama giler ni..hahaha..Okey dila ada satu picture yang kiteorang wat keje giler...


kan dila cakap betul-betul keje giler ni...sweet couple tu bersanding dah atas meja...picture ni di snap sendiri oleh dila..hahaha..then yang tengop kat kamera tu nama "Aina"..actually dia jadi pengapit pengantin ni...
tepi yang tengah merenjis tu nama "Ieyda"..sama-sama mengambil tugas sebagai pengapit...yang tengah merenjis tu nama "Umie"...dia renjis pengantin pakai air yang dia minum gak...hahaha..air asam boi tu...



Satu lagi keje giler ialah kami sama-sama duduk berkelah atas lantai dalam kelas...meja kerusi memang ada...tapi sesaje jew kiteorang nak wat keje giler berkelah,bersila atas lantai...masa tu kiteorang makan maggi goreng jew..sedap tau...


Okey actually banyak lagi dila nak post...tapi penganjur kata syarat-syaratnya maximum 3 keping picture ajew..okey lah..setakat tu jew dila nak bebel yew...




Tengs For Read

4 00 ♥LOVE♥:

Cik Fie said...

WAJIB BACA (!) Entri Ini Khas Untuk Pemenang , Peserta Dan Sponsor Random Giveaway By Cik Fie :)
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/06/perhatian-entri-ini-khas-untuk-pemenang.html

Natasha said...

good luck :).
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html

Cik Amal said...

semoga berkekalan persahabatan
amiin
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html
saya dah lama follow sini

Mrs.BuduBilis said...

salam singgah sini dari segmen yang sama..dah follow sini jangan lupa follow sy jg

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html