Pemenang Contest Pengedit Picture Terhebat By Dieyla And Shasha Ieyka

Hey Peeps!

First sekali dila nak mintak maaf kepada semua peserta dan sponsor sebab tetiba jew dila ubah closed date contest ni..dan tetiba jew dila closed contest ni..Oke! actually dila sekarang busy dengan "exam" dan dila tak dapat nak tutup pada hari sabtu ni sebab dila kena buat tempahan dadih...ada org tempah 400 bekas dadih..so sorry yew semua..Oke! dengan ini dila merasmikan contest Pengedit Picture Terhebat By Dieyla And Shasha Ieyka Ditutup...

So dila umumkan 20 Pengedit Picture Yang Terhebat....Sebelum tu...awal-awal lagi dila nak pesan...
Harap Maklum :
  1. Juri-Juri contest ini adalah Dila,Kakak Dila,Abg Dila Dan Kawan Baik Dila.
  2. Segala keputusan juri adalah MUKTAMAD.Segala ketidak puasan hati yang diluahkan tidak akan dilayan.
  3. Dila tidak akan bertanggungjawan keatas hadiah samada rosak atau tidak sampai.Segalanya menjadi urusan Para Sponsor
  4. Pemenang perlu melaporkan diri terlebih dahulu pada dila di facebook atau fanpage dila.Sila rujuk disidebar blog dila untuk mengetahui facebook dan fanpage dila.
Pemenag Contest Pengedit Picture Terhebat Adalah.........


Komen juri : 
Kakak  : Sangat menakutkan..tak mau tgop
Abg  : Wohooo! kemas molep..
Kawan  : Ajarkan boleh?
Dila : Nampak real laaa...

Komen juri :
Kakak : Kreatif Sangat
Abg : Amazing! it's look cheering
Kawan : Cara mengedit yang kreatif walaupun cara posing biasa sahaja
Dila : Kreatif and colurful..

Komen juri :
Kakak : Cantik sangat editting latar belakang
Abg : Cara dia mengedit latar belakang awesome sangat..I like this one
Kawan : Nice background editting
Dila : Cara mengedit latar belakang sangat sesuai

Komen juri :
Kakak : Cantik "TV" kat baju >,<
Abg : Cool giler dik..well done!
Kawan : teruskan usaha mengedit yew adik..ada bakat..
Dila : 0.0

Komen juri :
Kakak : Macam lukisan..ohsem..
Abg : It look like potret...editting yang sesuai dengan gambar
Kawan : Relax jew tengop picture ni..
Dila : difference editting..ini satu-satunya editting cara ni yang join contest ni...

Komen juri :
Kakak : cantik lah..ditambah lagi dengan gambar yang menarik 
Abg : Good editting
Kawan : Lawa and menarik
Dila : err...ok! nice

Komen juri :
Kakak : Oke nice..well done!
Abg : Nice..memang kena dengan cara posing dalam picture ni..
Kawan : Seperti picture dalam majalah dow..
Dila : Cara mengedit yang simple tapi boleh memberi kan kesan yang cantik

Komen juri :
Kakak : Ohsem..
Abg : Juri laen say "yes"..so I also say "yes" lah...
Kawan : Cara editting seperti memberi mesej..that u was waiting someone..
Dila : Agree with my "kawan"

Komen juri :
Kakak : woo! kesan yang baik pada gambar ni
Abg : Cara dia mengedit memberi impak yang baik pada gambar..
Kawan : Fokus kan pada org..nice one..
Dila : Cara mengedit yang saya suka..

Komen juri :
Kakak : Colourful :)
Abg : Editting colourful yang menarik + girl dalam picture ni cantik :)
Kawan : Cantik lah editting cara ni..
Dila : Nice!


















Tengs For Read

10 00 ♥LOVE♥:

Nor Farah Hanim Si Comot said...

Awak Thnks sbb pilih gmbr farah .. hehe butir-2 nka bagi dkt siapa ? dkt awak ka ? reply dkt fb or blog k . thnks

ezzamalik said...

alhamdulillah.menang.hee tq dear sebab pilih gambar ezza yang comot momot.hehe

Dieyla said...

@ezzamalik tak comot pun..cantik lah..napak real gitu..

Datin Qat said...
This comment has been removed by the author.
Datin Qat said...

woaa tak sangka pulak boleh terpilih . btw thanks . amboihhh macam dalam majalah ye :P

Joel Leslie said...

wahhhh wahhhh wahhhhhh tempat ke4. bangga jap :p ngeeeeeeeeeeee. thank you so much! ^________^ dh contact via fb ;D

waniey20~ said...

whooooa !! menang , Alhamdulillah :)
dah antar butiran kat fanpage (PM)!

Dieyla said...

ok..good semua :)

Nida said...

Alhamdulillah... dapat tempat kelima..

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (id FB: Along Nida).. dan Kak Nida juga telah sent details pada penaja (Hanya Dua) melalui fbnya...

terima kasih buat penganjur, juri dan penaja..:)

Dieyla said...

oke akak! thnx sebab beri kerjasama