My 22nd Birthday Giveaway

Click Banner Kalau Nak Join Tau

Birthday girl sendiri yang invited dila join GA dia tau...hari tu lagi dia invited dila..tapi hari tu busy sesangat..
sapai dila sendiri pun tak pedulikan pasal blog dila...and dila rancang nak join hari ni sempena cuti Hari Pekerja...hik..hok...

Okey! nama lagi Birthday Giveaway..so conform lah syaratnya..suruh kita wat ucapaan...Oke!
dila adalah reka pantun..tapi tak tau lah menjadi ke tak...lebih kurang kot.... :)

Kalau ringan itu kayu,
Hepi Birthday to you...

Kalau berat itu batu,
May god bless you too...

Kalau Zaman sekarang pakai selendang,
You are 22 years young...

Kalau dahaga minum milo,
Girl,we all LIKE u so...

Apa macam pantun dila? ingat budak 16teen tak pandai ke buat pantun..hahaha...apa pun....dila 
nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARIJADI YANG KE 22 kepada akak....
Wah...umur sama macam kakak kite lah..hehehe....

Oke sebab ini kan pasal harijadi akak...so dila adalah sedikit hadiah nak bagi...memang hadiahnya tak ohsem pun...tapi yang penting ianya buatan hasil tangan dila sendiri...

Bukan bagi ipad tau..tapi bagi picture dalam ipad...
oke ini hasil edit by dieyla sendiri lah..
simple-simple jew ni...

Mangsa tag :




Tengs For Read

2 00 ♥LOVE♥:

Solehah Shamsuddin said...

Salam.Tq join GA sy ye.Goodluck.

Solehah Shamsuddin said...

Maaf.blog bgtau id name blog x?reply kat chatbox blog sy ye.