CONTEST : I LOVE MY FRIENDS

Click Banner Kalau Korang Nak Join Jugak

Picture sweet dila with kawan karib dila


gedikxs bebenor dila dalam picture ni......hehehe...pape pun tetap cweet kan kami berdua......hehehe...
mai dila berstory sikit pasal ni......Oke! picture ni di snap pada tahun lepas and ketika tu kite orang form 3.........dan picture ni kiteorang baru jew lepas exam PMR.............hik...hok...actually dila ada 7 orang kawan...sume nyer gadis sunti lagi..kih..kih...tapi yang dalam picture ni adalah yang paling rapat dengan dila...nama dia Umi Amera....kami panggil dia Umi...nama pun dah Umi..so wajah dia pun napak keibuan...

Oke! picture ni diambil sebelum kiteorang keluar ponteng dari sekolah.....hihi.....pengawas pun ponteng...
picture ni diambil dalam Library...habis exam baru jejak kaki masuk library......hik...hok....

Kenapa dila suka kawan dia......
Sebab umi ni baik sangat nga dila...dia bukan saja layan dila macam kawan...tapi umi layan dila macam
adik dia dan seperti anak dia pun ada gak..yewlah nama lagi Umi kan...macam ibulah dia...Oke! time dila susah dia lah yang selalu ada nga dila...dila dah banyak kali dikecewakan oleh lelaki...alhamdulillah yang sekarang ni lama bertahan.......Umi lah yang akan selalu dengar luahan hati dila...memang dila akan rasa tenang dengan Umi...Kami jugak selalu kongsi ilmu bersama...Umi pandai Geo..So dia akan ajar dila subjek Geo..while dila plak pandaisikit.....Bi...so dila yang akan ajar dia Bi....Bukan itu jew...kalau time mood dila melayang pergi ntah kemana...dia tetap sabar dengan kerenah dila..yew lah bile dah takde mood memang lah kite susah nak senyum kan..kih..kih..tapi dio still ok...apakah persamaan kami?? kami suka baca novel...saling bertukar-tukar novel...apa pun dila hepi sesangat dengan dia....Luv U Umi....

Tag kan
dan semua orang yang baca entri ni....





Tengs For Read

6 00 ♥LOVE♥:

❤ aQma_maNaF ❤ said...

salam
thanx sbb join
goodluck! :)

Dieyla said...

oh yeah!..harap dapat menang

Cendawan Merah said...

http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html

hye dr blog yg sme..jmput dtg polo me k.. ;) kwn itu indah kan... ;)

Anonymous said...

Today is virtuous weather, isn't it?

Mrs.BuduBilis said...

wb dari segmen yang sama, jom singgah blog n follow

Syakilla kebebeh said...

good luck awak...

http://keilawrites.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html